Pótvizsga 2013 (? )
Már bármennyiből lehet, csak kérvényezni kell. Azt akkor adják meg ha nincs igazolatlan hiányzás meg az igazolt hiányzásokból sincs olyan sok. Ezt így nem tudom.
A barátnőm húga 11. es 4 ből bukott és mondták hogy kérvényeznie kell a pótvizsgát. Hogy engedni fogják-e azt nem tudjuk még, de ha igen akkor is lehetetlen 3 nál több tárgyból felkészülni közel 2-2,5 hónap alatt.
Szerintem már ha 3 ból bukott valaki értelmetlen pótvizsgára készülnie mert ha csak az egyiket szúrja el már annyi neki.
És akkor legalább nem megy el a nyara a tanulásra.
Én egyszer pótvizsgáztam életembe matekból. 9. után, akkor valamelyik osztálytársam 4 ből bukott és az egész nyara ráment a tanulásra de sikerült neki. Nekem csak matekból kellett készülnöm, de rengeteg dologról le kellett mondanom miatta, részben idő miatt részben anyagi okok miatt, mert valamiből fizetni kellett a külön tanárt. Akkor csak a családi nyaralás fért bele ami volt vagy 4 nap, haverokkal már nem tudtam elmenni még táborozni sem.
A nyaram a tanulásról szólt, egyedül hétvégén volt egy kis pihenőm és ennyi.
És csak 1 tárgyból kellett készülnöm ha 3 lett volna már lehet nem is készültem volna fel rá.
06-23 21:28 :
Te meg menjél nyelvtan korrepre mielőtt mást kritizálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!