Tobi11 kérdése:

Pótvizsga 2013 (? )

Figyelt kérdés
Pótvizsgázni hány tantárgytól engedik? 3 fölött már nem szabad úgy tudom. Ez biztos? (ált. iskola)

2013. jún. 15. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
3 tantárgyból lehet maximum, ha annál több tárgyból bukik a diák, évet kell ismételnie.
2013. jún. 15. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekünk is ezt mondta az osztályfőnök. 3 tantárgyból lehet, ha valaki annál többől bukik, az évet ismétel.
2013. jún. 15. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már bármennyiből lehet, csak kérvényezni kell. Azt akkor adják meg ha nincs igazolatlan hiányzás meg az igazolt hiányzásokból sincs olyan sok. Ezt így nem tudom.

A barátnőm húga 11. es 4 ből bukott és mondták hogy kérvényeznie kell a pótvizsgát. Hogy engedni fogják-e azt nem tudjuk még, de ha igen akkor is lehetetlen 3 nál több tárgyból felkészülni közel 2-2,5 hónap alatt.

Szerintem már ha 3 ból bukott valaki értelmetlen pótvizsgára készülnie mert ha csak az egyiket szúrja el már annyi neki.

És akkor legalább nem megy el a nyara a tanulásra.

Én egyszer pótvizsgáztam életembe matekból. 9. után, akkor valamelyik osztálytársam 4 ből bukott és az egész nyara ráment a tanulásra de sikerült neki. Nekem csak matekból kellett készülnöm, de rengeteg dologról le kellett mondanom miatta, részben idő miatt részben anyagi okok miatt, mert valamiből fizetni kellett a külön tanárt. Akkor csak a családi nyaralás fért bele ami volt vagy 4 nap, haverokkal már nem tudtam elmenni még táborozni sem.

A nyaram a tanulásról szólt, egyedül hétvégén volt egy kis pihenőm és ennyi.

És csak 1 tárgyból kellett készülnöm ha 3 lett volna már lehet nem is készültem volna fel rá.

2013. jún. 15. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:
áhh köszönöm hát ez igaz hogy lehetetlen felkészülni, főleg hogy a barátom 5-ből bukott meg.
2013. jún. 15. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:
És hogy lehet kérvényezni? :)
2013. jún. 15. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
bezsélj az iskolaigazgatóval na meg a tanévben kellet volna tanulni most meg itt rimánkodni.
2013. jún. 23. 21:28
 7/9 anonim válasza:
69%

06-23 21:28 :

Te meg menjél nyelvtan korrepre mielőtt mást kritizálsz :)

2013. júl. 1. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Mért talán énvagyok az oka hogy a kérdezö megbukot ?? Magának köszönheti utolsó t kvra hülye vagy !! D D
2013. júl. 2. 22:55
 9/9 anonim válasza:
100%
Tavalyi osztálytársam 11 tantárgyból bukott meg és mindet kijavította. Szóval ha van egy kis eszed és kitartásod semmi sem lehetetlen. De ha sírsz akkor baszhatod.
2013. júl. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!