Kémia emelt szóbeli?
Nektek volt bent sárga függvénytáblázat a szóbelin?
A kísérletet mikor kell elvégezni? Miután kihúztam a tételt, vagy a bizottság előtt kell felelés közben elvégezni?
nekünk vinnünk kellett magunkkal függvénytáblát, szerintem vigyél te is :)
a kísérletet a bizottság előtt kell elvégezni, előtte papíron ki kell dolgozni :)
nem tudom h mi az amit belinkeltél, de én pl nem látom ott az én tételemet.. nem tudom h jó-e
Nekünk nem volt sárga függvénytábla, csak fehér, de ez sulifüggő, viszont ha volt valakinél, engedték használni.
Az írásbeliknél levő 2. feladatsorra gondolsz, vagy mire? Szerintem azok az idegennyelvűek fordításai.
Vagy a szóbeli anyagaira (ami a 2. pont a feladatsorok pont alatt :))? Az ott lévő a témakörök lefedik az egész követelményrendszert, szóval nincs sok értelmük, mert a tételek úgyis konkrétabbak.
köszi a válaszokat.
az írásbelire gondoltam a második feladatsor alatt. könnyen lehet, hogy tényleg az idegennyelvű fordításáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!