Nehéz a pótvizsga?

Figyelt kérdés
Háát hol is kezdjem? :D Nem azért buktam meg mert nem tanulok meg ilyenek de tanultam! 3 mas lettem évvégére és olyan szar az iskolám hogy az osztályfőnököm aztmondta a matek tanárnak hogy buktasson meg... -.-" mert hogy akkor jobban fogok tanulni ja amugy tele van cigányokkal a suli és a magyarok buktak meg a cigányok pedig nem de van olyan cigó gyerek aki 1 es mindenből de ő csodás módon nem bukott meg :d nehéz a pótvizsga?
2013. aug. 9. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a megérzésem, hogy ált. suliba jársz. Szerintem nem attól függ a megbuktatás, hogy ki milyen kisebbséghez tartozik, de most nem is az a lényeg.

Nem tudom, hogy hányadikos vagy, de azt tanácsolnám, hogy nézd át a tankönyvedet, minden témakörből oldd meg a lehető legtöbb feladatot.

Ha tanár lennék, én biztos minden témakörből raknék bele példákat, hogy lássam, hogy a vizsgázót mennyire is érdekli a dolog.

Aki gyakorol (és főleg, aki igazából hármas lett volna év végén) annak nem kellene nehéznek lennie, én mindenesetre, minden nap foglalkoznék vele 2-3 órát, mert ha most sem megy, akkor később csak még nehezebb lesz.

2013. aug. 10. 17:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen minden nap 4 órát tanulok 16:00-tól 20:00 ig és 6.oszt vagyok.
2013. aug. 10. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor ha igy kicsesztek veled hagyd ott azt az iskolát. de hogy lehet hogy akik tele voltak 1 esel azok nembuktak meg ? A szüleid mitszóltak ehez ? Tereljétek jógi utra ezt az ügyet ha hármas volt az átlag nem buktathatak volna meg. Itt akkor csalás történt.
2013. aug. 13. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát igen tudnák olyan sztorikat mesélni a sulimról...

PL:Mentem be az órára CIGÁNY oszt társam csak úgy kitérdelte az első fogamat ami már nemvolt tejfog :S

Mentem volna szólni az igazgatóhoz ő meg fogott volna le h ne menjek -.-" Na jó elmentem az igazgatóhoz mondta hogy ne csináljak a fogammal semmit :D én hülye meg leakartam a lefolyóba ereszteni :D még jó hogy megakadt utána kidobtam a kukába. Na jó jött az igazgató akkor azt mondta hogy rendőrségi eljárás lesz és az oszt társamat vihetik a nevelőbe (Én nem sírtam de amikor az a oszt társam meghallotta egyből ő bőgött -.-" ők okoz nekem fájdalmat és ő bőg? Nevetséges) Na térjünk is vissza rohantam vissza a kukához és kivettem a fogamat a igazgató mondta hogy felhívta Szentest ők nem fogadtak és Szolnokot ők már igen mondták hogy tejbe kell áztatni és úgy nem halnak meg a szövetek :D na elindultunk vagy 2 órás útra dög melegbe :D amikor odaértünk a rendelő előtt várnunk kellet vagy 4 órát :S Gondolj bele kínzó fájdalmam volt :S Na bementünk az orvos egy injekció a ínyembe és vissza tolta :S majd be sz.rtam :S Azóta is járnom kell Szolnokra kezelésre és ez már volt vagy 500 ezer forint :S Anya is azért dolgozik többet hogy birjon vinni :S Persze az oszt társamat miért vitték volna el? Miért jelentette fel az iskola? -.-" Anya akarta csak aztán nehogy baj legyen h feljelentsük mert ezek olyanok h felgyujtsák a házadat :S.

2013. aug. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!