Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matematika pótvizsga 11. osztály?

Matematika pótvizsga 11. osztály?

Figyelt kérdés

Szerintetek elég lesz 2 hét a felkészülésre (augusztus 23-án lesz)? Megvannak a 2012-es matek javítóvizsga gyakorló feladatai (10 oldal) és vennék külön tanártól egy pár órát akkor meglehet nem? Nyári szünet közben is ránéztem egy pár feladatra de tanár nélkül nem megy túl jól.

Létezik olyan, hogy valaki elmegy külön tanárhoz és nem sikerül a javítóvizsga? Vizsga előtt lesz 2 nappal egy "javítóvizsga előtti konzultáció" ami nem tudom, hogy mit foglal magába.

2013. aug. 8. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Létezhet olyan, hogy valaki elmegy külön tanárhoz, és nem sikerül neki a javítóvizsga. Hogy hogyan lehetséges ez? Egész egyszerűen úgy, hogy az utolsó két hétre hagyja az egész éves tananyag átismétlését, ahelyett, hogy már nyár elején szorgalmas lett volna.

Azért sok sikert, és húzz bele.

2013. aug. 8. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy lassú felfogású ember ezért inkább nem is aggódok. Ha nem olyan lesz a külön tanár mint a mostani matektanárom, hogy a fél osztályra se tud rendesen figyelni akkor szerintem nem lesz gond. Mindig is úgy tanultam minden tantárgyból, hogy doga vagy tz előtti utolsó napon és mindig sikerült 3-as 4-es szintre. Matek pótvizsgán elég nekem kettesre megírni mert ha 5-ös lenne akkor se változtatna semmit.
2013. aug. 8. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem lennél lassú felfogású, akkor átmentél volna elsőre. Nálunk se figyeltek oda senkire, mi figyeltünk oda a tanárra.
2013. aug. 8. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha tudnád milyen tanárunk akkor megértenéd

Idézek egy gyerek-tanár párbeszédet:

tanár: érted ezt az anyagot?

gyerek: nem.

tanár: jó akkor mehetünk tovább

Elég érdekes az is, hogy csoportbontásban vagyunk a névsor első fel az egyik tanárnál van míg a másik fele a másik tanárnál és az egyik csoportban mindenki érti nálunk kb. 2 ember van aki tudja az is azért mert jár külön tanárhoz. Viszont a tanárunk meg jóban van az igazgatóval szóval hiába szólunk.

2013. aug. 8. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk az angol volt ilyen
2013. aug. 8. 21:42
 6/8 anonim válasza:
67%
nem írnád le melyik városban van ez? :D mert mintha csak ráismertem volna, a saját matektanáromra :D
2013. aug. 8. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Drágáim örömmel látom hogy nem csak én vagyok süsü a matekhoz hanem mások is :)bár nekem meg őszi érettségi lesz matekból.
2013. aug. 9. 05:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Simán átmentem. Még sok is volt az a két hét felkészülés amiből egy jó pár napot ki is hagytam. Nem értem azokat akik már nyári szünet elejétől elkezdik tanulni napi rendszerességgel és épp, hogy sikerül nekik vagy nem.
2013. aug. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!