Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Irodalom pótvizsga tanulás 3...

Irodalom pótvizsga tanulás 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
Én nagyon kevésnek tartom de mindenki azt mondja hogy az bőven elég. Szerintetek?
2013. aug. 6. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:

persze,hogy elég

de ha kevésnek tartottad,miért most kezded csak el?

2013. aug. 6. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Ott volt egy teljes év, amit elvesztegettel....
2013. aug. 6. 14:39
 3/10 A kérdező kommentje:

nem vesztegettem el semmit csak éppen a többi tantárgyra is alig volt "időm".

akkor jó ha elég... de én elég lassan tanulok sajnos.

2013. aug. 6. 20:39
 4/10 anonim válasza:
lehet hogy elég, de akkor tedd oda magad és csak erre koncentrálj
2013. aug. 7. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha lassan tanulsz akkor lehet tényleg nemlesz elég a 3 hét és a nyáron mitcsináltál ? ha eböl bultál és tudtad nehezen megy akkor tanultál volna és nem siránkozni kellene de ha szerencséd lesz és jó tételre nyúl a kezed ami könnyü és amiket kérdez a vizsgabizottság akkor lehet szerencséd lesz és átmész ha mégse sajnos évet ismételsz.
2013. aug. 9. 09:42
 6/10 anonim válasza:
48%
A pótvizsga tanulásra még 2-3 nap is elég. Természetesen csak ha az EGÉSZ napot tanulással töltöd el!!!
2013. aug. 13. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
2 - 3 nap nemelég kedves utolsó na meg az nem mindegy a kérdezö mennyire emlékszik a tananyagra ha szerencséje van átud menni a potvizsgán.Én is utáltam tanulni amit a tanár mondot óra alat jól megfigyeltem és nemigazán tanultam szerencsém volt akkor feleltem 2 vagy 3 ra a következö órán.
2013. aug. 13. 22:28
 8/10 anonim válasza:
Pótvizsgáztál már valaha Kedves utolsó?
2013. aug. 13. 23:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, de azért ne légy nevetséges 2-3 nap alat megtanulni egy éves tananyagot amugy 32 éves vagyok már. Igazán gratulálok ha 2-3 nap tanulás után átmegy a potvizsgán.
2013. aug. 13. 23:52
 10/10 anonim válasza:

Én már voltam pótvizsgán, szégyenemre nem is egyszer. Miután megkapom a tételsort, annak kidolgozása s magtanulása gyerekjáték.

Olyan mintha a kicsit nehezített év végi dolgozatra tanulnál, és minimum 3-as nak kellene lennie.

2013. aug. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!