Érdemes ma informatikai rendszergazdának tanulni?
Most jelentkeztem 2 év emelt szintű OKJ-ra. Ha vége a képzésnek, milyen lehetőségeim lesznek? Valaki csinált már ilyet, el tudott helyezkedni? Ha igen, milyen helyen és mi a munkája?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nemrég végeztem el egy ilyet, és maga a képzés sz.rt se ér a kiváló tanárok ellenére sem... Gyakorlat semmi, és van egy rakás felesleges tárgy.
Ugyanakkor alapozni jó, önszorgalommal, és majd a nyári gyakorlat segítségével szerezhetsz versenyképes tudást. Itt inkább a papír a lényeg, tudást nem kapsz.
Magyarul ezzel el tudnék helyezkedni egy cégnél? Van rá esély?
Egyébként köszönöm a válaszod, segített! :)
A csoprotból, ahol voltam, ketten eleve ebben a szakmában voltak, csak nem volt papírjuk hozzá.
Egyik srác viszont kezdőként ott tudott maradni a gyakorlati helyén.
Szóval el tudsz helyezkedni gyakornokként vagy nagyon juniorként. De tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy szabadidődben gyakorold sokat élesben is a rendszergazdai feladatokat, mert a szakmai tapasztalattal nem rendelkezőktől is elvárják minimum valamely Windows és Linux szerver ismeretét.
Pár aktuális pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!