Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha Informatikai rendszergazdán...

Ha Informatikai rendszergazdának megyek akkor mik az elvárások? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha ezt a szakmát választanám és szakképzőbe megyek akkor tanulni fogunk matekot történelmet stb..? más szóval lesz tanulni való meg érettségi infó szakon kívűl valamibe? Vagy mi kell hogy bejussak egy olyan szakképzőbe? Ki kell járni a 9-12. et???
2012. nov. 8. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Annyi szép szakma van miért pont rendszergazda akarsz lenni:)??
2012. nov. 8. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az informatikai rendszergazda érettségihez kötött szakma. Tehát először egy szakközép, szakmai orientációval, emiatt 12. évfolyam és érettségi után feltehetően egy év alatt elvégezheted az amúgy két éves képzést.
2012. nov. 8. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
(folyt.) Ha nem nem számítanak be előképzettséget, akkor két év - és az alatt a két év alatt már nem tanulsz történelmet.
2012. nov. 8. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó válaszoló.

Első válaszoló: azért akarok ebbe a szakmába menni mert én alapból kocka vagyok fojton gépezek, és így legalább tudnám hogy mi micsoda stb..:D

2012. nov. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!