Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha egy lány...

Mennyire gáz, ha egy lány informatikai rendszergazdának akar tanulni?

Figyelt kérdés

Mármint egyáltalán felveszi valaki? Mert általában fiúk dolgoznak ilyen munkakörben.

Nem tudom, hogy inkább irodai asszisztens képzésre jelentkezzem vagy inkább informatikai rendszergazdának?! Melyik lenne jobb elhelyezkedés szempontjából?

2009. júl. 6. 14:24
 1/3 anonim válasza:
Arra jelentkezz amelyik jobban érdekel,megy neked.Persze,hogy lehet egy nő is informatikus.
2009. júl. 6. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is informatikus vagyok, és nő. Fősulin végeztem műszaki informatika szakon, volt 4-5 lány még rajtam kívül. Most informatikus mérnöktanári mesterképzésre járok. Itt már fele-fele az arány.
2009. júl. 6. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nézd, ha nálunk programtervező matematikus szakon nem számított gáznak, hogy járt oda egy csomó lány, akkor szerintem nyugodtan elmehetsz rendszergazdának.
2009. júl. 17. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!