Különböző kontinenseken máskor kezdődik az új év?
Figyelt kérdés
Éjfélkor van ugye a forduló, de mikor nálunk éjfél van, van ahol még csak négy óra... Akkor ők még az óévben vannak pár órárig, mikor mi már az újban? Vagy hogy van?2010. jan. 1. 16:02
2/12 A kérdező kommentje:
De akkor honnan lehet tudni, hogy melyik az igazi szilveszter éjfél?
2010. jan. 1. 16:04
3/12 anonim válasza:
hát nincs olyan hogy igazi ahogy fordul a Föld úgy telik el az év mert a múltkori évben is pont úgy fordult és mindenkinek akkor telik le az 1 év amikor a föld éppen oda fordul
4/12 anonim válasza:
Így van, tegnap barátomnak is alkalmazkodnia kellett a szilveszteri kis együttlétünkkel MSN-en. :D Náluk még csak este 6 volt mikor itt éjfél lett.
5/12 anonim válasza:
Nem kell másik kontinensre menni, elég csak Írországig. Én msn-en végignéztem, ahogy anyukámék éjféleznek, nálunk akkor még csak 11 óra volt. :)
6/12 anonim válasza:
Romániába is aszem már 1 órával hamarabb vagy később vannak nem tudom.DE mivel itt tavaly is ugyanakkor volt így 1 év telt el el. Amugy ez miért egészség témakör?
7/12 anonim válasza:
16:30- as!
ezt az írország dolgot azért én a helyedben átgondolnám mégegyszer :)
(ha te este 11- kor nézted anyukádékat, akkor náluk írországban még csak 9.00 óra volt)
8/12 anonim válasza:
Te miről beszélsz? :)
Nálunk Írországban 11 óra volt, amikor anyuméknál éjfél. 1 órával előrébb járnak. Csak tudom már, itt élek 4 éve!!:)
9/12 anonim válasza:
A csúcs a karácsony szigetek. Mikor ott péntek 0:00 is elmúlt már, volt olyan rész a Földön, ahol még mindig csak szerda (!) volt.
10/12 anonim válasza:
akkor félreértettem...
úgy értelmeztem a beírásod, hogy te innen, magyarországról nézted (itteni idő szerint)11 órakor, hogy anyudék írországban már átmulatták az éjfélt...
pontosítva, természetesen már helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!