Ez alvásparalízis volt?
Figyelt kérdés
Régebben(sőt néhányszor még most is van ilyen), mindig azt álmodtam hogy valaki megakart ölni, és tudatosan kiakartam nyitni a szememet, de nem tudtam, csak pár mp után nagynehezen, de amikor visszaalszom akkor megint, és megint és megint... Ez az lenne?2009. dec. 31. 20:25
41/42 A kérdező kommentje:
Hmm, én általában akkor szoktam megtapasztalni az alvásparalízist(mostanában szinte mindig alvásparalízisem van, és olyan, amiben hallucinálok is, szóval ja..:D), amikor korán fekszem le(mint pl most lefeküdnék aludni), és sokáig alszom. Sokszor felkelek, és sokszor visszaalszom, sok álmom van, és néha felkeléskor alvásparalízisem van. Ha keveset alszok, akkor általában nem nagyon tud előfordulni. Talán a REM fázis miatt:D Amúgy én szeretem a rémálmokat is, érdekesek:P Más is szereti rajtam kívül?:) Amúgy én sem nagyon hiszek már ebben a lélek testelhagyásában...
2012. máj. 14. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!