Gondolkodik más is ilyenen?
Nem tudom mit mondjak..Ugy sem figyel rám senki.Rengeteg időt elpazaroltam.Tudom ugy beszélek,mintha vége lenne az életemnek.Több időt töltöttem gondolkodással,törtem a fejem,hátha rájövök akár csak egy apró részletére is,de semmi.A világot szerettem volna megérteni.Ehelyett elmehettem volna kiélni magam.De nem..Minél jobban akartam,anál távolabbra kerültem az igazságtól.Nincs is igazság.Csak érzelmek vannak.Jó és rossz.Talán igaza van Istennek,nem kellett volna megtudnunk,hogy mi ez a kettő.És akkor talán nem lenne ennyi kérdés,és az a sok felesleges válasz.Amit egymásban akarunk megtalálni.Meg itt ott,csak ugy összeszedni,mint a falevelest az udaron.Végülis az is egy fából indul ki.
/16/L/
"nagyon szemetek vagytok a lánnyal,tinikora kellős közepén van,lehetnétek ti is megértőbbek,vagy nektek nem volt tinikor?"
Pont hogy voltam tinikorban, és ezért tartom fontosnak közölni, hogy semmi egyedi, semmi érdekes és semmi hasznos nincs azokban a töprengésekben, amiket ideírt. Az egyik nagy veszély, ami mindig fenyegeti a kamaszokat az, hogy efféle rágódásokkal, kitalált problémákkal vesztegetik el a legszebb éveiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!