Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Gondolkodik más is ilyenen?

Gondolkodik más is ilyenen?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit mondjak..Ugy sem figyel rám senki.Rengeteg időt elpazaroltam.Tudom ugy beszélek,mintha vége lenne az életemnek.Több időt töltöttem gondolkodással,törtem a fejem,hátha rájövök akár csak egy apró részletére is,de semmi.A világot szerettem volna megérteni.Ehelyett elmehettem volna kiélni magam.De nem..Minél jobban akartam,anál távolabbra kerültem az igazságtól.Nincs is igazság.Csak érzelmek vannak.Jó és rossz.Talán igaza van Istennek,nem kellett volna megtudnunk,hogy mi ez a kettő.És akkor talán nem lenne ennyi kérdés,és az a sok felesleges válasz.Amit egymásban akarunk megtalálni.Meg itt ott,csak ugy összeszedni,mint a falevelest az udaron.Végülis az is egy fából indul ki.

/16/L/

2009. dec. 30. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem akarom elvenni a kedvedet pláne így újév alkalmából, szóval nem kezdem el fejtegetni miért írtál butaságokat még a semmi-témakörön belül is, de annyit elárulok hogyha legközelebb inkább magára a problémára keresnél választ(írnál ki kérdést) és nem annyit írsz h de sz.ar kedved van, akkor kevesebb olyan választ kapsz ami neked nem tetszik.
2010. jan. 1. 17:08
 22/25 anonim ***** válasza:
amúgy a nagyobb emberek sem fognak megoldani semmi lényegeset ha a kis emberek nem fognak össze, mármint olyan dolgokban amik mindenkit érintenek
2010. jan. 1. 17:09
 23/25 anonim ***** válasza:

"nagyon szemetek vagytok a lánnyal,tinikora kellős közepén van,lehetnétek ti is megértőbbek,vagy nektek nem volt tinikor?"

Pont hogy voltam tinikorban, és ezért tartom fontosnak közölni, hogy semmi egyedi, semmi érdekes és semmi hasznos nincs azokban a töprengésekben, amiket ideírt. Az egyik nagy veszély, ami mindig fenyegeti a kamaszokat az, hogy efféle rágódásokkal, kitalált problémákkal vesztegetik el a legszebb éveiket.

2010. jan. 2. 01:09
 24/25 anonim válasza:
Hát neked egy kiadós dugás kéne. Ne emozzál már, élvezd az életet. Idővel világosabb lesz minden
2010. jan. 11. 00:08
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem vok emó,bocsi,különben is gyűlölöm az emót...........
2010. jan. 13. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!