Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok tanácsot adni?

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Pszichológiára szeretnék menni, de úgy hallottam, h az egy elég népszerű szak és ha el is végezném, nem biztos, h tudnék munkát találni, mert elég sok pszichológus van mostanság. Ti erről mit gondoltok? :)

2014. máj. 19. 13:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ugyan. :D

egyébként köszönöm a válaszokat. :D

2014. máj. 19. 18:30
 12/18 anonim válasza:

Amugy fiú vagy lány vagy? Csak mert

nálunk a gimiben inkább a lányok voltak a határozottabbak továbbtanulás szempontjából.:)

2014. máj. 19. 18:33
 13/18 A kérdező kommentje:
lány. :D
2014. máj. 19. 18:47
 14/18 anonim válasza:
Akkor beletaláltam:) Na de nem vettem halálkomolyan a gimiben de felvettek és már 2. félévben vagyok:))
2014. máj. 19. 18:52
 15/18 A kérdező kommentje:
ooh, az szuper. :D
2014. máj. 19. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Pszichológiára tényleg csak akkor menj, ha nagyon elhivatott vagy. Ez nem egy olyan szak, ahol öt évet tanulsz, azonnal foglalkoztatnak, és jó sokat keresel sajnos... Van egy-két felkapottabb területe, amikkel elég jól lehet keresni, de ezeken a területeken is nagyon nehéz az elhelyezkedés (pl. reklámszakma, hr stb.). Jóformán egész életedben tanulni fogsz, de a minimum mindenképpen a mesterképzéses diploma utáni szakvizsgázás még... Egyébként ha van konkrét terület, ami érdekel, és úgy gondolod, arrafelé mennél vele, írd le, mert úgy könnyebb tanácsot adni :)
2014. máj. 19. 19:22
 17/18 A kérdező kommentje:
hát az igazság az h nincs. csak annyit tudok h egészségügyön belül szeretnék maradni. :) az orvosit kizártam, nekem az már túl sok lenne. :) így hát elkezdtem gondolkodni h esetleg szóba jöhetne a védőnő, ápolónő. Eleinte fontolgattam a szülésznőt, de arról lebeszéltek és a védőnőt ajánlották. Tanácstalan vagyok, mert lényegébe mindegyik szakot élvezném és szeretnék, a lényeg, h mennyire tudná fedezni az anyagi költségeket. Persze nem szeretnék gazdag lenni, hanem azt szeretném, h azért megtudjak élni. és h ha családot akarok alapítani, akk a gyerekeimnek is mindent megtudjak adni. :)
2014. máj. 19. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Én így nem jelentkeznék pszichológiára, az a szak akkor éri, meg ha csak így tudod elképzelni az életedet. Valami gyógytornász, logopédus dolog nem érdekel? Szerintem az egész jó, egészségüggyel kapcsolatos és még mindig jobban fizetett, mint az ápolóság.
2014. máj. 20. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!