Tudnátok tanácsot adni? (Érettségi)
Most vagyok tizedikes. Már csak két év van az érettségiig de valahogy nem érzem úgy ,hogy fel vagyok rá készülve ,és azt se érzem ,hogy engem bárki fel tudna két év alatt készíteni rá. Sajnos elég "lázadó" voltam a tavalyi évben ..elég ciki de fél évkor matekból megbuktam év végén éppen,hogy átmentem. Nagyon elhanyagoltam a tanulást. Azt is tudom mi volt az oka: Egy fiú akivel tavaly nyáron jöttem össze .. A múlt évben ez a kapcsolat nagyon új volt nagy szerelem minden nagyon a tanulás rovására ment ,minden körülötte forgott. Most elhatároztam ,hogy tényleg jó tanuló szeretnék lenni , úgy ,hogy együtt maradok a barátommal(ugyan az a srác) ..találkozni csak hétvégenként szoktunk (messze lakik)ott vagyok mindig nála (péntek ,szombat,vasárnap). Tudnátok valami tanulási tippet adni mind a hétköznapokra mind a hétvégére ,hogy ha már érettségire kerül a sor akkor meg tudjam csinálni. Sajnos egy olyan fajta lány vagyok aki az iskolát egy szenvedésnek éli meg alig várom hogy elvégezzem. Nagyon félek , mert sajnos nem abba a típusba tartozom mint pl. a barátnőim ,hogy egyszer elmagyaráznak neki valamit és már tudja is ..hamar el kalandoznak a gondolataim, semmi figyelő készség..egyszerűen semmi nincs meg bennem ami kéne a sikerhez ... nekem vagy ezerszer el kel magyarázni valamit ,hogy végre megértsem. A reál tantárgyak valami iszonyat módon nem mennek ... a humán tantárgyakhoz meg nagyon lusta vagyok.. VALAMI TIPPET KÉREK !!!! hogy legyen egy kis "lendület " bennem.. Elég hülyén fogalmaztam meg de ha értitek akkor írjatok létszíves! :I
17/L ( gimnazista)
Én bárkit felkészítek ennyi idő alatt, aki tényleg tanulni akar. De akkor azt kell csinálni, amit én mondok, különben kirúglak. Merrefelé laksz?
Az első marhaságokat beszél, nincs kötelező természettudományos érettségi tárgy, de ha lenne, akkor az informatika nem tartozna bele, mert annak semmi köze a természettudományhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!