Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Pszichológiára szeretnék menni, de úgy hallottam, h az egy elég népszerű szak és ha el is végezném, nem biztos, h tudnék munkát találni, mert elég sok pszichológus van mostanság. Ti erről mit gondoltok? :)2014. máj. 19. 13:30
1/18 anonim válasza:
Tanács: ne menj oda.
Vélemény: igen.
2/18 Wadmalac válasza:
Persze nagyon fontos szempont az adott irány szerinti affinitás, érdeklődés, neadjisten tehetség, de az a helyzet, hogy a fő gond az országban (nem csak nálunk), hogy a termelő irányokban (műszaki terület, szakmunkás, technikus, gépész) rettenetesen kevés ember tanul tovább, bölcsésszel, jogásszal, idegenforgalmissal, marketingessel, közgazdásszal, informatikussal meg már Dunát lehet rekeszteni.
3/18 A kérdező kommentje:
és mit gondoltok az ápolóról és a védőnőről? :)
2014. máj. 19. 14:38
4/18 Wadmalac válasza:
Ha érzed az elhivatottságot, akkor jó, mert ez tényleg kell, csak tutira nem fogod vele agyonkeresni magad.
5/18 A kérdező kommentje:
hát igazából részben olyan kellene, ahol meg is fizetnek. :)
2014. máj. 19. 15:38
6/18 anonim válasza:
Csak azt is vedd figyelembe hogy képes vagy e elvégezni. Hiába fizet
egy munka jól ha az ember nem tudja elvégezni.:) Szerintem
legalábbis.
7/18 A kérdező kommentje:
elég határozott típus vagyok. ha érdekel az adott dolog, akk képes vagyok megcsinálni. :) de egy kicsit elveszi a kedvem az, ha belegondolok h nem fognak érte rendesen fizetni. :/
2014. máj. 19. 16:42
8/18 anonim válasza:
Az jó de én ha a leghatározottabb lennék se tudnék végezni pl. kémián.:) Gimis vagy még?
9/18 A kérdező kommentje:
nem gimibe járok, szakiskolába :)
2014. máj. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!