Csak meditacioval meg lehet szabadulni entitastol?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyenfele meditacioval?
Ha meg nem, akkor mi egyeb ajanlott?
Komoly valaszokat varok...
Elore koszi.
2009. dec. 28. 21:49
2/10 A kérdező kommentje:
Ujra fogalmazom a kerdest, latom elirtam.
Csak meditacioval lehet megszabadulni entitastol?
Entitason itt...lelket irok.
2009. dec. 28. 21:55
3/10 A kérdező kommentje:
marmint lelket ertek...szellemet pontosabban, hogy legyen vilagos.
2009. dec. 28. 21:56
4/10 anonim válasza:
Szerintem fogalmazd újra még egyszer. Arra gondolsz hogy meditálsz, ettől elhagy a lelked és a szellemed, te pedig mint élettelen test itt maradsz? Ennek én nem sok értelmét látom.
5/10 A kérdező kommentje:
Zavaro szellemi jelensegekrol beszelek.
Nem en akarok elmenni, azt szeretnem ha mas menne mar el es hagyjon beken.
2009. dec. 28. 22:35
6/10 anonim válasza:
nem elég,szerezz be tömjénes füstölőt,obszidián követ az ajtódra,a füstölőt ha meggyujtod,rajzolj vele x-et minden ablakra és bejáratra,utána gyujts egy mécsest,vagy fehér gyertyát!Nekem sikerült,de szépen beszélj velük,mert haragosak lesznek,ha el akarod üldözni őket,szépen kérd tőlük,hogy menjenek tovább a fény felé,mert ott megkapják a válaszokat!
7/10 anonim válasza:
Szerintem tedd át ezt e kérdést a tudomány témakörből, mert nem ide való.
8/10 A kérdező kommentje:
A kerdest mar nem tudom attenni.
Utolso elotti: de szerinted letezik, hogy ilyesmi tortenjen telepatiazason keresztul?
Mert en nem hivtam senkit......
2009. dec. 30. 09:29
9/10 anonim válasza:
"Nem en akarok elmenni, azt szeretnem ha mas menne mar el es hagyjon beken."
Meditációval nem érsz semmit. Két dolognak lehet értelme:
1. Elmenni pszichiáterhez
2. Elmenni ördögűző paphoz (aki úgyis pszichiáterhez küld, ha szükséges).
10/10 anonim válasza:
Aki hisz a szellemekben és egy kicsit komolyabban foglalkozik velük, azt állítja hogy az itt rekedt kísértetek általában nem rosszindulatúak vagy gonoszak, sokkal inkább zavarodottak. Gyújts gyertát, a gyertya lánjától megnyugszanak. Ha zavar a jelenlétük, egyszerűen mond nekik hogy Félek tőled, menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!