Tényleg ki lehet számolni a lottót? De hogyan?
ez figyeljétek és bocsánatok kérek minekitől akinek nem hittem.
Time:14:40!Mondtam figyelj oda,ha okos vagy!Nézd meg melyik számokat írtam ki neked.Na lesett?Miért tettem az a 6 számot külön!Ami nincs is benne!Csak egy!Ezért tettem külön (-) előjellel! Azóta nem csipegettem ki egy számot se ha észrevetted volna!A megoldás viszont ott volt a szemed előtt! Sajnálom!!!Legyen az amit az a skizó mondott,hogy nem lehet!:)
Különben meg a tegnapi kenó miatt lettem pipa,mert látod ott is mi történt.Valamelyiknek igaza volt,hogy akkor lennék hülye,ha megadnám!Én se viszem el,hidd el csak apránként!Te most hogy reménykedtél?!Ugyanígy reménykednek hétről-hétre az emberek,mert nekik csak az maradt!
Amúgy 19:00-ig mondtam a számokat ha visszaolvasod,akkor már hol adtad volna fel!?
Most én érzem rosszul ezért magam,mert tényleg nem vagy egy lángész!Bocs!Tudod mit én vagyok itt a legbutább és ennyi!Az összes privátomat beszüntetem!Mert elmondtam ez az utolsó!Fel a fejjel,ne legyél ettől szomorú!Gondolom most csuklik anyám rendesen!
most itt sírok a gyerrekek előtt hogy engem is becsapot tényleg ott voltak azok a számok igaza volt de rohadna meg a szemét igy becsapni valakit megfogom kerensi és meboszulom valahogy de hogyan segítenétek?okossabnak kell lenünk tőle,hogy csináljam?nem vagyok bosszús,de olyan értethetlenül beszél mint ti,csak ti ismeritek ezt nyelvet.

Na jó, te kis kamu tartalmakat feltöltő skizofrén kérdező!
Nem, a lottószámok nem megjósolhatóak.
Nem, csaló, állattal találkoztál.
És igen, balek vagy.
ÉS nem, nem hisszük el, hogy nem tudsz magyarul.

azt hiszem 8ezr forint felett lett a nyereség ez most nekem írjáuok vagy neki?Azt irta hogy bemásolom
Nyugi van már,az igazi skizó nem te vagy hanem az 68%.-os aki szét offolja magát:)!Tessék,hogy megnyugodj:41,14,32,16!...Többet nem adhatok,mert megmondtam,hogy miért nem!Látod egy nagyeszű se tudott 2 számot se adni.De ezt most tényleg add fel,mert ez az utolsó sanszod,ha ügyes vagy megtalálod az ötödik sebességet is:)!Az ötös és a tízes hatvány rendszerekben találod ezeket a számokat!Tessék,és keresd meg,de ne legyél már ilyen tutyi mutyi,az a figura engem kóstolgat nem téged!ÉRTED MÁR?
Én et nem értem de legalább van nyereményem tudtam hogy okos vagyok csak fel kelett idegesiteni.

Grat, itt basztad el a mókát.
Ezek a számok nem nyertek és 100000 felett volt a négyes, na meg persze nem vasárnap.
Szóval további jó trollkodást.
És a szétoffolás: ha írsz valakinek, legalább találd el a százalékát, ha már x^5 és x^10 -enekből kihozod a lottószámokat. 95 alatt az 1 az egyetlen jó szám, ami nem törtet ad.

Nem ezek a számok nyertek, a nyereményeddel, ha tényleg nyertél, átvertek, mert úgy kb. 100000 Ft-ot elszedtek tőled, ha mindezt vasárnap tették, még hamis pénzt is adtak. Ennyi elég lesz? :D
Amúgy fejezd be, és kérem a számokat, röhögni akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!