Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tényleg ki lehet számolni a...

Tényleg ki lehet számolni a lottót? De hogyan?

Figyelt kérdés
sok kérdésben nézem,hogy valaki elöre megadta a számokat,le is figyeltem,de azt tényleg hgy cinálta?nem válaszol a levelimre.vagy csak ennyire szerencsés,vagy honan tudja?

2014. ápr. 24. 20:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Van ám. Az, hogy egy csaló vagy. A múltból meg üzenj csak magadnak, nyilván a múltban húzták a jövő heti lottószámokat. Fáradt vagy te már, feküdj le. Leírtál szki kb. minden második számot, és, csak, hogy tudd, ha minet meg is lehetne játszani egyszerre, kb. 5:90 lenne tényleg az esélyed, hogy ötös, de sajna csak 5öt lehet megjátszani... Megtennéd, hogy a jó képleted, amivel mindjárt 95ből úgy 40 számot kihoz, leírod, vagy azt az 5 számot, ami szerinted a legesélyesebb...? De privátban majd kérd meg, hogy küldje át, ha ezt itt nem olvassa.
2014. ápr. 26. 13:22
 12/40 A kérdező kommentje:
ezt se értem ti így beszéltek egymásal.nekem azt mondta hogy nem árulhatom elmert akkor abbahagyja idáig már egy jó sok számot kirakott onnan.szerinted csaló lehet de akor hogy csinálja?
2014. ápr. 26. 14:33
 13/40 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Ő nem is csaló, igaza van, lottózd csak meg ezeketa számokat, biztos nyerni fogsz, hurrá! (mi, akik így beszélünk egymással: ezez, juhé, találtam egy balekot, ennek mindent be lehet adni és egy tőmondatnál többet nem ért meg!)
2014. ápr. 26. 14:35
 14/40 A kérdező kommentje:
akkor most mégse csaló én meg nem vagyok balek.de tényleg ideges,mert most írt egy ilyet hogy...:D meg 6számot kivett megint peig nincs is itt az idő még
2014. ápr. 26. 14:46
 15/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, önt folyamatosan becsapják, akárki mást írna, ne higgyen neki!
2014. ápr. 26. 14:54
 16/40 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ez az ember igenis normális, már énnekem is lett miatta lottón négyesem, az ötös meg nem lett meg, mert rossz számot xeltem véletlenül!
2014. ápr. 26. 14:55
 17/40 anonim ***** válasza:
Valójában ez egy csaló. Ugyan már, ne légy naiv!
2014. ápr. 26. 14:55
 18/40 anonim ***** válasza:
Énnekem is van már tapasztalatom vele, nekem adott 3 számot és lett egy 3asom a lottón, ne nevezzétek a kérdezőt baleknak, igaza van!
2014. ápr. 26. 14:56
 19/40 anonim ***** válasza:
Ne higgy sz előzőnek, csak hülyének néz és játszik veled az a hülye lottószámos!
2014. ápr. 26. 14:56
 20/40 anonim ***** válasza:
Én vagyok az a "hülye lottószámos" és bevallom, hogy csaló vagyok, csak szórakozni akartam egy kicsit, na, ugye megérted, kérdező?
2014. ápr. 26. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!