Tényleg ki lehet számolni a lottót? De hogyan?
Tuti.
Most komolyan. Szerinted aki ki tudja számolni, az majd megosztja mással? És ha ki lehet számolni, akkor lenne olyan, hogy hónapokig nem viszik el a telitalálatost?!
Ne nevettesd már magad. :)

Ha még értelmezni sem tudod...
EGY találat esélye az ötből.
Még másik négyet is el kellene találnod!
Az esélyeket lehet kiszámolni - azt nem, hogy mi lesz a szám.
Ezért létezik egyáltalán a lottó: különben nem lehetne megmondani, hogy mennyibe kerüljön a szelvény, hogy mindenképpen nyereséges legyen még az 50% adó befizetése után is.

Na, akkor szájbarágósan:
NEM LEHET ELŐRE MEGMONDANI A LOTTÓSZÁMOKAT.
Egyáltalán nem lehet, és senki sem tudja megmondani. Ő sem.
Kivéve persze, ha csalnak - de az már egy más kérdés.
Az éjjel is válaszolt hoggy inkább bemásolom hátha értitek.
Ha most hittél ezidáig nekem,akkor most mit akarsz?Abból a 750ft-ból ma felmarhattál volna 75 000ft-ot!Olvasgasd a játékszabályokat!Látom iszonyú nehezen megy ez neked!Most Münchenben vagyok,de játszunk tovább!!!Ha valamit nem értesz kérdezd meg a képlet mániás okostónikat,hátha összejön nekik:)!Valamelyik írta,hogy lehetetlen!Igen neki mert erre nincs ősrégi képlet,csak nekem,de a fejemben!Az egészet bemásolhatod nekik!Legyen a játék a mai magyar ötöslottó!Nos a számok amiben ott a nyeremény:
1.2,9.10,11,12,13,17,27,37,38,40,41
42,43,44,46,48,50,54,57,58,60,62,63,64
65,68,73,76,77,78,79,80,82,83,84.
Minden órában a pi értékét kicsapom belőle,és a végén 19:00 kor csak 5 számod marad!Ha okos vagy akkor sokat nyersz!
Na de,hogy fair legyen a játék a selejt számokat nem adhatod tovább,se a maradékokat.Ha ezt észre veszem pápá!Na és mégis,hogy csinálom?
1:Fekete mágia?
2:Előre ugrok az időben és visszahozom a számokat egy csomag paradoxonnal:)
3:A múltból üzenek magamnak<
4:Kiszámolom<
Na akkor hajrá!Amúgy förtelem a helyesírásod.bocs!
A mai az utolsó privátom,mert én kösz szépen egész jól elvagyok:)!A képlet függő 110%-ok meg had dünnyögjenek!Ma tettem utoljára szívességet bárkinek is!Tudod az igazi tudóst nem a pénz érdekli,hanem a tudományok bekebelezése,amiből új tudományok születnek!Ha a képletesek 2 számot is megadnak,akkor elismerem,hogy ők zsenik!Na minden jót és csak egy picit legyél okosabb és kaszálni fogsz!
Értitek ti hogy mit mond mer én nem.Van itt valami okos ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!