Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van értelme ovisoknak környeze...

Van értelme ovisoknak környezetvédelemmel kapcsolatos oktatásnak?

Figyelt kérdés

Ebből megmarad nekik valami és a tinikor során nem vész el?

Nomeg ha otthon teljesen mást hall, lát?

Egyáltalán mit tudnak csinálni?

Mert ha kézműveskedni kell, abból úgyse ez marad meg neki, hanem "csak" élmény, hogy gyártott valami anyunak ajándékba?

2014. ápr. 17. 22:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tényleg nincs köze szerintem a szemeteléshez a környezetvédelemhez.

Ha valaki a villamosmegállóban eldobja a pet-palackot vagy az újságot, az maximum vizuális környezetszennyezést okoz. A talajt nem ezzel fogja szennyezni, se a levegőt. :D :D :D

2014. ápr. 24. 19:33
 12/13 Wadmalac ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Azt senki sem állította, hogy a környezetvédelem egyenlő a szemetelés elkerülésével. De bizony szerves része a környezetvédelemnek.

2014. ápr. 25. 14:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát tudtommal a környezetvédelem az ember környezetének, az emberre ható elemeknek a védelme. Lényegében a talaj, a víz, a levegő védelme.

Számomra a "vizuális környezetvédelem" nem környezetvédelem.

Én se szeretem, ha pl. a villamossín mellé csikkek vannak dobva, de kétlem, hogy olyan nagy környezeti hatásuk lenne. Akkor már az egyéb helyekről származó mindenféle leülepedett porok károsak, amiket felkap a szél vagy a csatornába mos az eső.

Főleg, ha mondjuk zsebkendőt/szalvétát dob el valaki. Vizuálisan gusztustalan, de amúgy nem a legártalmasabb.

2014. ápr. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!