Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi az a kreol bőr?

Mi az a kreol bőr?

Figyelt kérdés
mármint, mitől van valakinek kreol bőre? olvastam, hogy akinek kreol bőre van annak a családjában vagy van cigány, néger, stb. ez igaz?
2014. ápr. 8. 21:37
 1/10 anonim válasza:
19%
Van benne valami, barátnőm is kreol bőrü mert a tatája félig roma.
2014. ápr. 8. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
leírtad, akkor mit nem értesz? :D
2014. ápr. 8. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A kunoknak is kreol bőre van. A családjukban nincs és nem is volt se néger, se cigány.
2014. ápr. 8. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a spanyolok, olaszok mind cigány vagy néger származásúak? :S :DDDDD
2014. ápr. 8. 22:16
 5/10 anonim válasza:
92%
Nem, ez nem függ össze semmilyen leszármazottsággal. A kreol bőr , egy tipus bőrkategória ,mindt pl biztos ismersz olyat aki már szinte albínó fehèr(ők èrzèkenyebbek a legjobban a napra vagy bármi kenőcsre akár ).vagy olyat aki kicsit vöröses árnyalatú. A kreolra mondják leginkább hogy a legjobb bőrtipus, hiszen a pubertás során sem keletkeznek tömegszámban pattanások max 1-2 jön ki.valamint gyönyörű szín árnyalata miatt mindíg napcsókolta hatású a bőr.a legegèssègesebb ès legtisztább kinèzetet a szakèrtők szerint is valamint a közvèlemènykutatások szerint is a kreol bőr nyújt (illetve ottvan mèg a nèger-fehèr ember " keverèke " de ugye annak van nèger leszármazottja ) . Ès mint mondtam semmi köze a romákhoz vagy a nègerekhez.itt annyi de annyi fehèr,vörös,kreol gyönyörű nő van. Ezèrt is a magyar nők a legszebbek :) a változatos egyedi gyönyörű bőr,haj, alak,szem...stb.miatt :)
2015. júl. 27. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
A magyar nők a legszebbek? szerintem el vagy tévedve! A legszebb nők mindenki tudja a koreai nők Meg a SVÉD Nők!Ha màr a magyar nő barnas a bőre szìne az cigàny szàrmazàsú!
2016. jún. 23. 00:57
 7/10 anonim válasza:
93%
Kérem szépen teljesen magyar származású lány vagyok, az egész családom magyar, egy roma rokonom sincsen. Barna bőrrel szemekkel és hajjal vagyok megáldva. Ilyet kijelenteni, mint amit az utolsó válaszoló , szerintem szörnyű arcátlanság. Amikor kicsi voltam, sokat piszkáltak azzal , hogy cigány vagyok, így teljesn elvették az önbecsülésemet. Sok-sok évbe telt mire kellően visszatért :) és ezt olyanok miatt mint te. Remélem a gyermeked szintén ilyen adottságokkal lesz megáldva mint én , és akkor majd megtanulod, hogy az előítéletesség, az egyik legszörnyebb dolog a világon 13/L
2016. júl. 3. 22:48
 8/10 anonim válasza:
94%
Én is szintén kreol bőrű vagyok, barna hajjal, kék szemekkel. Én nagyon örülök,hogy ilyen bőröm van :)
2017. febr. 22. 08:40
 9/10 anonim válasza:
96%
Én is kreol bőrű vagyok szőkésbarna hajjal és zöldeskék szemekkel
2018. dec. 9. 12:55
 10/10 anonim válasza:
98%
Nekem kreol bőröm van, méghozzá a sötétebb árnyalat. Az édesapám nemrégiben visszakereste a családfánkat 1900-as évekig. Semmilyen felmenőm sem volt néger, vagy cigány. Egyszerűen apukámnak is sötétebb a bőre, és mindkét családban voltak sötétebb bőrűek. Ez egy gén, ami jelen esetben nálam sokkal erősebben jelent meg.Valamint a világos szem (nekem kék) is árulkodó.
2020. jan. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!