Mi a véleményetek a kreol bőrről?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 18:37
1/14 anonim válasza:
nagyon szeretnék olyat.totál sápadtarcú/testű vagyok.((((
2/14 anonim válasza:
igaz hogy én is szeretnénk kicsit barnább lenni DE a kreol bőrűeket általában megszólják a háta mögött h cigó meg ilyenek
3/14 anonim válasza:
gusztustalan, tényleg cigányos.
4/14 anonim válasza:
nem tudom miért kellett lepontozni,mert nekem tetszik az a bőrtípus. azért meg lehet különböztetni h.valaki kreol vagy roma.de olyan Eva Longoria-s bőrt el tudnék viselni...:)1.voltam
5/14 anonim válasza:
Kreol börü vagyok.
Megvagyok elégedve,bàr szöke hajam sohasem lesz emiatt sajnos:(
6/14 anonim válasza:
pfff. aki azt írta, h undorító, meg gusztustalan.. az elmehet a pi*ába.. -.-
nekem is kreol bőröm van.. és elég sértő volt. Érdekes.. miért járnak szoliba a csajok meg a pasik? azért h legyen vmi szép barna színük. Meg azért meg lehet különböztetni a cigókat meg a nem azokat.. chh.. aztán pontozzatok le. szarom le. csak nem kell magyarázni..
7/14 anonim válasza:
Szép a kreol bőrszín, de csak akkor, ha kelt agyonszolizott benyomást. de a fehér, rózsás (nem a hullafehér) bőr jobban tetszik. én ezért nem is viszem túlzásba a napozást.
8/14 anonim válasza:
en imadom a kreol boru pasikat, annak ellenere hogy en hofeherke vagyok melletuk:) de oan edik...:):):)
9/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó.Én is kreol bőrű vagyok (de szoliba soha nemvoltam) és még az is jó hogy a csajoknak is nagyon tetszik.:)
18/F
10/14 anonim válasza:
Szerintem irtó menő és gyönyörű! *_* Van egy srác a suliban, aknek kreol a bőre és mégjobban kiemeli, amikor fehér pólót vesz föl! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!