Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kreol bőrről?

Mi a véleményetek a kreol bőrről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 18:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
Gyönyörű :) a leg egèszsègesebb ès gyönyörűbb bőr apszolút nem "romás" akik azt mondják hogy ah, azok nyilván irigyek vagy csak nagyon rosz a szemük. Ugyanis nem kell ahhoz szakèrtőnek lenni hogy megállapícsd valakiről hogy kreol vagy sem. Ez olyan mintha azt mondanád a lilára hogy fekete.kb 24 árnyalatnyi különbsèg van koztuk.
2015. júl. 27. 19:02
 12/14 Luna Moon (Mia) válasza:
Nekem is kreol bőröm van és nagyon szeretem. Bár így sajnos barna hajam és sötét szemem van. Ami azért gáz, mert szerintem a kék szem a legszebb, főleg ha a személynek barna haja van. Sajnos "fehér ember" létemre sokszor néztek cigánynak. Ami ugye nekem sértő volt de ez annyira mindegy. Imádom a bőrszínem és amit még nagyon szerekltek benne, hogy nehezen tudok leégni. :) Egy szóval a kreol bőr király. :)
2016. jún. 4. 12:50
 13/14 anonim válasza:
Én is kreol bőrű vagyok. És elég bántó hogy sokan basztatnak hgy cigány vagyok pedig nincs olyan rokonom. Szerintem gyönyörű színe van és nyáron csak 4 évente égek le! :)
2016. júl. 7. 15:27
 14/14 anonim válasza:

Utolsó előtti: miért is a kék szem a legszebb?

Ezt sosem értettem.

2021. jan. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!