Igaz lehet ez? Lehet kicsit furán hangzik
szóval ezt olvastam itt egy hozzászólásnál:
"Amúgy nemrég a papám mesélte, hogy még a 19. század vége és a 20. század eleje felé egy tudós létrehozott egy gépet, ami képes volt megmutatni a múltat. Az alapja valami olyasmi lehetett hogy volt egy antenna meg egy tv készülékféle része. Az antenna valamilyen módon képes volt összerakni a múlt részecskéit(nem tudom mi a jobb elnevezés rájuk), és ezt sikerült megjelenítenie a tv készülékkel. Állítólag visszanéztek Jézus korába, és olyan dolgok derültek ki, aminek az egyház nem örült, és ezért darabokra törte a gépet, hogy semmi ne tudódhasson ki."
lehet hülyeségnek hangzik de aki egy picit is ért hozzá
vagy a véleményeteket erről, igaz lehet? vagy csak élénk volt a fantáziája a válaszolónak?
09:50 Ráérzett. Volt is egy ilyen mese :)
Bár ki tudja? a dinoszauruszokról is azt mondták kihaltak, aztán most meg már arról is lehet találni infót, hogy az elveszett világ, vagy mi volt a címe a filmnek, szóval van valami alapja, mivel tényleg találtak egy olyan dinoszauruszt, amit a filmben elhoztak a szigetről.
Jó vicc.
Ez nagyon hasonlít egy nem is olyan régi filmre.
Amúgy marhaság az egész.
Az emberek mindent kitalálnak, hogy az Egyházat gyalázhassák.
szerintem ezek nagyon be lehettek rúgva...
amúgy meg hülyeség az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!