Bme nyelvvizsgások! Úgy látom, a BME-nek csak kétnyelvű vizsgája van. Holtalálok olyan nyelvvizsgáztató helyet, ami hasonlít a BME-re, és egynyelvű? (nem akarok fordítani, se tolmácsolni)
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 14:36
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mi bajod a BME nyelvvizsgával...Nekem olyan van, és szerintem viszonylag könnyű volt. A fordítás meg csak bónuszpont...
3/5 anonim válasza:
"bónuszpont" - Ezzel nem értek veled egyet. Nemrég voltam BME vizsgán, nagyon jól lefordítottam az angol szöveget magyarra. Vártam belőle rengeteg pontot és... majd leestem a székről mikor megláttam az eredményt. Alig kaptam pontot, pedig ha ez jól ment volna, már lenne nyelvvizsgám.
4/5 anonim válasza:
Én asszem szinte max pontot kaptam fordításra. Mondjuk én elég sokat fordítottam, már a könyökömön jött ki. Mondjuk nekem azért könnyebb ez a BME mert itt nem kell magyarról angolra fordítani mondatokat... Nekem egm az nem megy annyira.
5/5 anonim válasza:
A fordítás nagyon szubjektív. Ez vele a baj.
Ha szó szerint fordítod le, akkor kevés pontot adnak rá, mert nem magyaros, ha meg magyarosra fordítod le, akkor is kevés pontot adnak rá, mert nem azt fordítottad le, ami a szövegben van.
Nehéz megtalálni a középutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!