Szept.4. én angol b2 euro nyelvvizsgások, hogy sikerült?
Igen, én is ezt látom, elég fura, hogy nem sikerült senkinek.
Te hova mész tovább???
Akikkel beszéltél mit mondtak?
Neked mit mondott a tanár?
Nekem az osztálytársamnak sikerült, 84 %-os lett összesen, első próbálkozás volt.
Én pedig novemberben megyek euro-ra felsőfokra.
Én eddig csak jót hallottam az euróról, színvonalas, jó minőségű nyelvvizsgának számít.
Sajnálom, hogy nektek negatív élményetek maradt róla, remélem nekem pozitív lesz a tapasztalat.
Biztosan pozitív lesz a tapasztalat.
Nekem nem volt negatív:-)))csak nem sikerült, nagyon hosszú volt és fárasztó, de mindenki kedves volt és korrekt:-))))))
Nagyon pihend ki magad előtte.
2. vagyok
nekem középfokú TELC-em van, és az is nagyon hosszú, de sztem az összes ami egy napom van :) és itt is olyan furi volt hogy a vizsgáztatók nem szóltak semmit.
és igen, muszáj sokat pihenni:)
amúgy a Dexam tudtommal a debreceni egyetem nyelvvizsgája, ha nem tévedek, de majd kijavít az 1. válaszoló :)
Köszönöm a választ:-)))))
nem hallottam soha a Dexamról, pontosabban valamit mesélt az egyik vizsgázótársam, aki már járt ott, de nem biztos hogy aza dexam volt:-)))))
Igen a Dexam a debreceni egyetem vizsgája. De még pár helyen az országban le lehet ilyen vizsgát tenni. [link] itt meg tudod nézni.
Amúgy hát a TELC-en én is gondolkoztam, csak hát itt sokan Dexamot csinálnak így maradtam annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!