1/4 anonim válasza:
Ameddig bármilyen elektromos energiát: gyakorlatilag semeddig.
2/4 Tengor válasza:
Azért ez így nem igaz. Addig amíg bármelyik energiát. Tárolhatod akkumulátorban (otthon, mondjuk ez a legegyszerűbb), de akár víztározóban is.
3/4 anonim válasza:
"Tárolhatod akkumulátorban (otthon, mondjuk ez a legegyszerűbb), de akár víztározóban is."
Én is pontosan azt írtam, amit te: amíg bármilyen energiát. Szerintem az akku és a víztározó a gyakorlatilag semeddig kategóriába tartozik. Az akku azért, mert nem létezik olyan (kifizethető árú) akku, amivel nagy mennyiségű áramot otthon el tudnánk tárolgatni. Szóval ha veszek 20 autóakkut, feltöltöm... hurrá, és utána mi lesz? A víztározó meg ó ötlet, pont nincs a legt9bb ember hátsó kertjében.
Sajnos mindez nagy tételben is igaz, egy erőműnyi akkucsomag ma kb az álom kategóriába tartizik, megfelelő víztározós energiatárolója meg olyan kevés országnak van, hogy nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!