Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik a leglehetségesebb...

Melyik a leglehetségesebb csapás, ami kipusztíthatja az emberiséget?

Figyelt kérdés
Számtalan lehetőség van, (pl.: atomháború, meteorit becsapódás, vírusfertőzés, idegenek inváziója és még sok más) de mind közül melyikre van nagyobb esély?
2009. dec. 12. 19:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

a túl sok Alkonyat-nézés... a csajok beleélik magukat és egész életükben Edward-szintű pasikról fognak álmodni, nem fognak szóba állni a normál pasikkal és nem lesznek gyerekek és kihalunk.

persze az orkok túlélik

2009. dec. 12. 20:16
 12/25 A kérdező kommentje:

Szerintem, az általam felsoroltak közül az atomháború, de még rengeteg lehetőség van ezeken kívül. Arra kb. 50% lehet az esély, hogy az emberi butaság valamely következménye (pl: atomháború)lesz a vesztünk, mert ugye lehet természeti katasztrófa is akár. Utóbbiból talán a meteoritbecsapódás a lehetségesebb.

(Én nem vagyok professzor, ezért nem is tudom és ezért kérdezem.)

2009. dec. 12. 20:19
 13/25 A kérdező kommentje:

Kedves 20:16!

Én fiú vagyok, utálom azt a filmet és komolyan gondolom a kérdésemet.

2009. dec. 12. 20:21
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

"atomháború, meteorit becsapódás, vírusfertőzés, idegenek inváziója "

Szerintem atomot már nem használnának, vannak más durva tömegpusztítók is. De ha úgy érted, hogy háború, még abba se pusztulna el az emberiség, hacsak nem pont egyszerre dobják egymásra a végső megabombát:D

Meteorit a közeljövőben egyáltalán nem valószínű. Volt ilyen hír, hogy a NASA körbenézett és 2039ben lesz egy olyan meteorit aminek a becsapódása 1 a többszázhoz a valószínűsége.

Vírusfertőzést már írták fentebb miért nem.

Idegenek inváziója. Hagyjuk már...

2009. dec. 12. 20:23
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Sorolj még ilyen lehetőségeket kérdező. Az, hogy emberi butaság, hát egyetértek de elég tág fogalom, erre még így nem mondhatjuk hogy na ez lesz az emberiség veszte.
2009. dec. 12. 20:25
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
A "megfelelő" méretű meteoritbecsapódásra az esély tényleg nagyon kicsi. Ide s tova 65 millió éve nem volt ilyen. De ha jön egy elég nagy meteorit, ami eltalálja a Földet, akkor nekünk kampec. Hacsak nem fejlesztjük fel addigra annyira az űrutazást, hogy áttelepülhessünk más bolygó(k)ra.
2009. dec. 12. 20:27
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
jelenlegi állás szerint nincs olyan mértékű csapás előkészületben amivel mind 1 szálig el lehetne törölni az emberiséget maradéktalanul. Ám egy globális vulkánosság pár év alatt több 10 vagy 100 évre feketévé tehti az eget, ilyen esetben néhán év a túlélés.
2009. dec. 12. 20:43
 18/25 anonim válasza:
69%

A globális felmelegedés és a környezetszennyezés. Az okos emberiség elpusztítja önmagát.

" De hol lesz a kő, jel, s az oszlopok

Ha nem lesz föld, s a tenger eltűnik

Fáradtan ösvényikből a napok

Egymásba hullva összeomlanak

A Mind enyész és végső romjain

A szép világ borongva hamvad el

És ahol kezdve volt, ott vége lesz:

Sötét és semmi lesznek: én leszek,

Kietlen, csendes, lény nem lakta Éj "

Vörösmarty: Csongor és Tünde - Az Éj monológja

Talán sejtett valamit?

2009. dec. 12. 21:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Na megint itt a globális felmelegedés.

Ez is olyasmi, amit az emberek indokolatlanul túllihegnek.

Van globális felmelegedés, nem azt mondom. De nem mi okozzuk. Max. gyorsítjuk, de azt is csak elhanyagolható mértékben.

Épp kifelé tartunk egy jégkorszakból (már tízezer éve, de még mindig).

És azok a prognózisok sem igazak, amik az ilyen mérvű felmelegedéshez tömeges kihalást társítanak.

A nagy jégkorszak idején egy interglaciális (két eljegesedés közötti) időszakban vízilovak éltek a Temzében és elefántok Anglia erdeiben. Nem mamutok. Elefántok.

Ehhez márpedig még a mainál is melegebb klíma kell.

Olyan ez mint a H1N1. Műbalhé az egész.

2009. dec. 12. 21:31
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a totális katasztrófa okozhatná teljes emberi pusztulást. Ilyenek az aszteroida(50Km feletti),esetleg 1 szuper-vulkán (utána lévő kihűlés),illetve a ritkán hallott Gamma-kitörés,amelyik vmelyik csillagszomszédunk felrobbanásának és a sugárnyalábnak pont a föld "telibe találása esetén. Ezek mind kiírthatják a földi életet,vele az embert is. A többi esetében,mindig maradna jó-pár túlélő(vírus,atomháború).
2009. dec. 13. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!