Melyik a leglehetségesebb csapás, ami kipusztíthatja az emberiséget?
a túl sok Alkonyat-nézés... a csajok beleélik magukat és egész életükben Edward-szintű pasikról fognak álmodni, nem fognak szóba állni a normál pasikkal és nem lesznek gyerekek és kihalunk.
persze az orkok túlélik
Szerintem, az általam felsoroltak közül az atomháború, de még rengeteg lehetőség van ezeken kívül. Arra kb. 50% lehet az esély, hogy az emberi butaság valamely következménye (pl: atomháború)lesz a vesztünk, mert ugye lehet természeti katasztrófa is akár. Utóbbiból talán a meteoritbecsapódás a lehetségesebb.
(Én nem vagyok professzor, ezért nem is tudom és ezért kérdezem.)
Kedves 20:16!
Én fiú vagyok, utálom azt a filmet és komolyan gondolom a kérdésemet.
"atomháború, meteorit becsapódás, vírusfertőzés, idegenek inváziója "
Szerintem atomot már nem használnának, vannak más durva tömegpusztítók is. De ha úgy érted, hogy háború, még abba se pusztulna el az emberiség, hacsak nem pont egyszerre dobják egymásra a végső megabombát:D
Meteorit a közeljövőben egyáltalán nem valószínű. Volt ilyen hír, hogy a NASA körbenézett és 2039ben lesz egy olyan meteorit aminek a becsapódása 1 a többszázhoz a valószínűsége.
Vírusfertőzést már írták fentebb miért nem.
Idegenek inváziója. Hagyjuk már...
A globális felmelegedés és a környezetszennyezés. Az okos emberiség elpusztítja önmagát.
" De hol lesz a kő, jel, s az oszlopok
Ha nem lesz föld, s a tenger eltűnik
Fáradtan ösvényikből a napok
Egymásba hullva összeomlanak
A Mind enyész és végső romjain
A szép világ borongva hamvad el
És ahol kezdve volt, ott vége lesz:
Sötét és semmi lesznek: én leszek,
Kietlen, csendes, lény nem lakta Éj "
Vörösmarty: Csongor és Tünde - Az Éj monológja
Talán sejtett valamit?
Na megint itt a globális felmelegedés.
Ez is olyasmi, amit az emberek indokolatlanul túllihegnek.
Van globális felmelegedés, nem azt mondom. De nem mi okozzuk. Max. gyorsítjuk, de azt is csak elhanyagolható mértékben.
Épp kifelé tartunk egy jégkorszakból (már tízezer éve, de még mindig).
És azok a prognózisok sem igazak, amik az ilyen mérvű felmelegedéshez tömeges kihalást társítanak.
A nagy jégkorszak idején egy interglaciális (két eljegesedés közötti) időszakban vízilovak éltek a Temzében és elefántok Anglia erdeiben. Nem mamutok. Elefántok.
Ehhez márpedig még a mainál is melegebb klíma kell.
Olyan ez mint a H1N1. Műbalhé az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!