Melyik a leglehetségesebb csapás, ami kipusztíthatja az emberiséget?
Figyelt kérdés
Számtalan lehetőség van, (pl.: atomháború, meteorit becsapódás, vírusfertőzés, idegenek inváziója és még sok más) de mind közül melyikre van nagyobb esély?2009. dec. 12. 19:12
1/25 anonim válasza:
Az emberek magukat írtják ki!
Már jórég óta...
2/25 anonim válasza:
Atomháború szerintem ezek közül.
5/25 anonim válasza:
meteor
környezetszennyezés
háború
6/25 anonim válasza:
Atomháború (vagy legalábbis egy újabb világháború) vagy meteorit.
Ekkora világjárvány szerintem nem lehetséges. A földönkívüli invázió esélye pedig elenyésző.
7/25 anonim válasza:
Egyikőtök sem mondta még a legdurvábbat.
ÉN!
8/25 anonim válasza:
A barkácsolt járványok:H1N1,madár influenza.Onnan lehet tudni hogy valamilyen szigeten valaki meg hal benne akkor megindul az eltúlzott lárma körülötte.
10/25 anonim válasza:
Nincs akkora vírus, ami kiírthatna egy akkora fajt, mint az ember. Max. ha mesterségesen terjesztik. Direkt módon. Az viszont már nem igazán járvány, hanem inkább biológiai hadviselés.
Vagy ha mégis van olyan vírus, amely magától kipusztíthatná az emberiséget, az a Földön élő összes élőlényt kipusztítaná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!