Ez lenne az evolúció végső bizonyítéka?
"Miiiiiiért engedik, hogy a fogyatékosok internetezzenek?"
Amikor megláttam a képet, gondoltam, hogy aki ennyire gyengeelméjű, az megérdemel egy kiadós leoltást, de ennél jobban én se tudtam volna. :D
Ez csak azt mutatja, hogy Darwin egy majomszerű közös őstől származik.
Szóval úgy gondolod, hogy összeült egy csomó ember egy asztal körül, agyaltak agyaltak, aztán megrajzolták ezt a képet, és az asztalfőn ülő elégedett mosollyal az ajkán bezsebelte a Nobel dijjal járó nem kis összeget?
Mellesleg te mit rajzolnál fel?
Van egy idősík (pl. 0-6000 évig) és nagyjából egy sorban van az összes ember a dinoszauruszokkal, majomemberekkel, meg minden egyéb eddig volt meg nem volt élőlényekkel?
Mondjuk ez kb. egy középkori földműves elképzelése a semmilyen ezirányú kutatómunkájának megtámogatása mellett (dinók hiányoznak persze a sorból). Persze ettől még lehetett igaza, hiszen ásója végül is volt.
Szeretnék tőled tanulni. Vázold plíííz az elképzelésedet.
Van mit?
Mellesleg te mit rajzolnál fel?
Van egy idősík (pl. 0-6000 évig) és nagyjából egysorban van az összes ember a húsevő dinoszauruszokkal, majomemberekkel, meg minden egyéb eddig volt meg nem volt élőlényekkel.
Mondjuk ez kb. egy ókori parasztember elképzelése nagyjából semmilyen kutatómunka nélkül (dinók hiányoznak persze a sorból). Persze ettől még lehet igaza.
Szeretnék tőled tanulni. Vázold plíííz az elképzelésedet.
Van mit tanulmányozni?
Hopp itt egy kicsit ismételtem... ne zavarjon meg! Úgy szeretném már morzsolgatni markomban a tudományos szemléletmódod gyöngyszemeit...
:-D
Egyszerűsítsünk...
Ilyen képet fel lehet rajzolni a háziállatok alakulásáról a 6000 éven, vagy akárhány általad elképzelt időn belül?
Pl. a farkasból a pincsig neked van ilyen leszármazási fa az elképzeléseidben? Vagy a pincsi nem is a farkasból eredeztethető le? Esetleg teremtették, vagy ilyesmi?
Esetleg az emberek körében még családfák sem léteznek? Mondjuk Ádámig és Éváig ilyen fa? Már ha ők szerepelnek az elképzelésedben, de ha igen, akkor milyen módszerekkel kezdenél a kutatásba?
Olyan izgatott vagyok... mindig érdekeltek az új módszerek, elképzelések...
"Olyan izgatott vagyok... mindig érdekeltek az új módszerek, elképzelések..."
Hahaha! Beugrottál!!! Ennél okosabb gyereknek hittelek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!