Vajon milyen lenne egy jövőbeli űrflotta? A Civil? Na és a Katonai?
épp tegnap mutatták a világ első magán-űrrepülőgépét. Itt olvashatsz róla bővebben. még kb 5-öt fognak ebből a tipusból gyártani, de szerintem az első "űrflották" ilyesmik lesznek.
Szerintem meghajtással és üzemanyaggal nem igen lesz komoly problémájuk ha komolyan kezdenek foglalkozni vele.
Lásd: [link]
És ezek még nem is számolnak az "Akasha eredetű" illetve "UFO" technológiákkal. :D
Engem a gyakorlati problémák érdekelnek. Például kikből álljon a legénység? Katonákból vagy tudósokból?
De igen komoly problémák VANNAK az üzemanyaggal. De ha ezt átugorjuk, akkor először minden flotta katonai lesz katonákkal és tudósokkal, aztán ha a katonaság úgy dönt, hogy ide jöhetnek civilek is (mert már minden értékeset lerabolt és biztonságosnak ítélte), akkor jöhetnek a civil gépek. Amik kezdetben, amíg a technológia még új, és nem teljesen kiforrott, szakértők lesznek, aztán később a laikusok is elvezethetnek majd egy ilyen gépet.
De ismétlem, az üzemanyag igenis problémás. No meg a fénysebesség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!