Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vajon milyen lenne egy jövőbel...

Vajon milyen lenne egy jövőbeli űrflotta? A Civil? Na és a Katonai?

Figyelt kérdés
Milyen lesz a legénység? A követelmények? Az elérendő technikai háttér? Mire kellesz majd figyelni? Merre fogunk elindulni?
2009. dec. 8. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

épp tegnap mutatták a világ első magán-űrrepülőgépét. Itt olvashatsz róla bővebben. még kb 5-öt fognak ebből a tipusból gyártani, de szerintem az első "űrflották" ilyesmik lesznek.

[link]

2009. dec. 8. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
hát én nem értek a témához, de a mai (közel jővő)tudomány nem áll még olyan szinten hogy űrflottát épitsen. Szerintem, elöször "találni" kéne egy megfelelő üzemanyagot a marson :D.
2009. dec. 8. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem meghajtással és üzemanyaggal nem igen lesz komoly problémájuk ha komolyan kezdenek foglalkozni vele.

Lásd: [link]

És ezek még nem is számolnak az "Akasha eredetű" illetve "UFO" technológiákkal. :D

Engem a gyakorlati problémák érdekelnek. Például kikből álljon a legénység? Katonákból vagy tudósokból?

2009. dec. 9. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

De igen komoly problémák VANNAK az üzemanyaggal. De ha ezt átugorjuk, akkor először minden flotta katonai lesz katonákkal és tudósokkal, aztán ha a katonaság úgy dönt, hogy ide jöhetnek civilek is (mert már minden értékeset lerabolt és biztonságosnak ítélte), akkor jöhetnek a civil gépek. Amik kezdetben, amíg a technológia még új, és nem teljesen kiforrott, szakértők lesznek, aztán később a laikusok is elvezethetnek majd egy ilyen gépet.

De ismétlem, az üzemanyag igenis problémás. No meg a fénysebesség :)

2009. dec. 9. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Sztem az emberiség előbb kiírtja magát mintsem h megéljük hogy Star Wars-osdit játszunk!!!
2009. dec. 17. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
de persze ha a katonaságnál minden napi lesz az űrutazás,( és még jópár évtized) arra számolj +60 évet legalább amig a civileknek is lehet.
2009. dec. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!