Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Veszélyes átszokni a másik kézre?

Veszélyes átszokni a másik kézre?

Figyelt kérdés

Nemrég feltűnt, hogy jobbkezességem ellenére bal kézzel szoktam csinálni rengeteg dolgot. Nagyon nehezen tanultam meg szépen írni, és csak 14 éves koromra gyorsult fel az írásom. Ha számít, mindkét nővérem balkezes. Lehet, hogy én is az vagyok, csak "rossz" kézzel tanultam meg írni? Ha igen, akkor okozna valami problémát az agyamban, ha átszoknék a bal kezemre?

Előre is köszönöm

2014. febr. 9. 15:59
 1/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez bármi kóros folyamatot okozna. Én például bal kezes vagyok számítógépen, de amúgy jobb kézzel írok. De el nem tudnám képzelni hogy számítógépen jobb kézzel kezeljem az egeret. Ha át tudod szoktatni magadat, ami szerintem nagyon nehéz, nyugodtan, nem lesz semmi baj belőle.
2014. febr. 23. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nehéz, teljesen természetesnek érzem, csak még csúnya. Köszönöm a választ! :)
2014. márc. 13. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!