Olvastam egy másik kérdésnél, hogy ivarzó nőstény macska tüzelését le lehet rövidíteni a hüvely lázmérővel való ingerlésével. Igaz ez? Ha igen, mennyire veszélyes, egészségtelen ez a cica számára?
Mi a Pro Vera emberi fogamzás gátlót adtuk neki.
Amikor elkezdte szedni az első héten minden nap kapott egy szemet, majd ez után hetente egyszer egy szemet.
Amikor összejött a pénz, akkor lett ivartalanítva.
A tüzelést abba fogja hagyni ha beadjátok neki a tablettát. Persze nem röktön van hatása.
Nekem az állatorvos javasolta a Pro Verát, bár telefonba, mert messze van tőlünk. Átmenetileg tökéletes volt. Csak a humán orvoshoz kellett elmennünk hogy felírja.
Ám ha a kérdező el tud menni állatorvoshoz a műtét elött akkor ott biztos írnak fel neki macskának valót.
Mindent össze vissza hugyozik? Ez érthetelen...Az én lány cicáim nem csinálnak ilyet. Énekelni énekelnek, hát istene, el kell tudni viselni. Ha egyszer lesz gyereked és megállás nélkül ordítani fog mindenért, akkor se tömheted tele gyógyszerrel hogy kussoljon...Türelem, kérlek. Mi éjszakára be szoktuk zárni ilyenkor a konyhába az alommal, meg a kosarával együtt.
A lázmérős dologról meg...Undorító, gusztustalan, perverz, és veszélyes is, nem hiszem el hogy normális állatorvos ilyet tanácsolna, ez beteges...
nálunk így is jelölnek a lány mecskák hogy ki lettek ivartalanítva. De csak akkor, ha a mama beengedi a kutyáját.
A kutya amúgy az én szobámban van.
Ám nem arról van szó hogy teletömik gyógyszerekkel. Ez nem altató, hanem fogamzás gátló. Már az első szem beadása után megszűnik az ivarzás, így nem vernyog a macska, és nem csinálják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!