Vajon valóban 160-as IQ-m van?
Utoljára pár éve nézték,akkor 120 volt.
Most ezt a tesztsort töltöttem ki : [link] ; nem tudom,hogy reális-e ez az eredmény...
Tudom,mindenki a Mensa tesztjével jön majd. Igen,azt is ki fogom tölteni :)
Értelmes vagy...csak nem szerintem.
Gondoltam más is kitölthetné a tesztet. Mivel egy ismerősöm megosztotta és neki is 160 lett...
Aztahétszázát! Ennyi sületlenséget összehordani! Régen mulattam ekkorát IQ-teszttel kapcsolatban. :-)))
(Mostanáig azt hittem, hogy a magas IQ – ha másra nem is – arra jó, hogy legalább azt meg tudja különböztetni az ember, hogy mit tud, és mit nem... (á, nem is hittem))
Nagy cucc... Egy 20 kérdésből álló tesztet semmiképp sem lehet reális felmérésnek tekinteni...
P.S.: Ne trükközz a nyelvbeállítással, az elején ugyanúgy kiválasztható az angol is.
Egy 20 kérdéses, időkeret nélküli teszt nem fog pontos értéket adni. Töltsd ki a MENSA próbatesztjét, és ha szép eredményt érsz el, menj el az egyik rendes tesztjükre. Az már nagyjából megbízható eredményt ad.
Nem érdemes komolyan venni az ilyen gagyi online teszteket, meg úgy általában az IQ pontszámot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!