Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ötletek töri évfolyamdogához?...

Ötletek töri évfolyamdogához? Mondjatok érdekes szakaszokat!

Figyelt kérdés
Mégcsak a koraközépkornál tartunk, de lehet akármiről írni, és a mostani anyag az nem tetszik.. Mi az amiről lehet írni 5-7 oldalt és nagyon érdekes? Köszi!
2009. dec. 4. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem bármiből írhatod csak ne Caesarból meg ezekből....a 1016356364. bőr is le van már róluk húzva.

Trianont sem javasolnám, elég nehéz témakör, meg úgy általában 1918-22 között is baromi zűrzavaros minden, kormányváltások félévente vagy hetente, elég necces.

Én csak javasolni tudok: szerintem írj a német egység kialakulásáról, vagy a francia-porosz konfliktusról a 19. század végén.

Ehhez könyv ami jó lenne, az Ormos Mária-Majoros István: Európa a nemzetközi küzdőtéren.

Mi is ezt a könyvet használjuk, mivel én is töriszakos egyetemista vagyok, végzős.

Bár ha ezt a könyvet kihozod valamelyik könyvtárból, akkor más témát is választhatsz belőle, mert 1815-1945 szinte minden van benne és elég részletesen, tudományosan és hitelesen.

2010. jan. 9. 22:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!