Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Nem találtam rá semmi használh...

Nem találtam rá semmi használhatót a neten ezét érdekelne, hogy mit tudtok a vihar motívumról?

Figyelt kérdés
Irodalom órára kell de nem csak pár sornyi fogalmazás. Kérlek segítsetek!:) még az is segitene ha pár szóban elmondanátok hogy mi az.
2014. jan. 16. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor keresnék olyan műveket, amikben tudom, hogy van vihar, és megnézném, hogy ott hogyan, miért jelent meg.

Nem tudom, miket olvasol, úgyhogy csak azt tudom mondani, amit én ismerek. Például Shakespeare - A vihar művében Prospero idézi elő. Vannak olyan könyvek (Pl a Princetta és a kapitány), ahol természeti katasztrófa, sokan meghalnak miatta, stb...

De nem csak tengeri viharok lehetnek, vannak könyvek, ahol csak hangulatfestésnek kell, pl. a főszereplő szomorú, erre zuhogni kezd az eső is.

Na, ennyi kezdetnek elég, innen már biztos el tudsz indulni.

2014. jan. 16. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!