Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak gimiben?

Hogyan tanuljak gimiben?

Figyelt kérdés
egyszerűen én nem tok :(
2009. dec. 1. 23:20
1 2
 11/12 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__74..

kérlek olvasgasd el ezt a kérdésemet:

a jegyeim: matek-fizika 4-es között(5ösre tudom csak nem irok házit)

irodalom nyelvtan 2es (3asra tudom csak nem irok tételeket meg házit)

töri 3as

infó 5

föci 4

biológia(szivat a tanár: egymásutáni 3órán feleltet és mindig lebasz: ecce kapok 2est 2esre; köv óra: 4esre elmondom kapok3ast; egy hét mulva másik anyagból 5ösre elmondom(fotoszintézis) folyamatosan beszélek 5-7percet róla(oanokat is amik nincsenek a könyvben) és 4st ad, kimegy a cigánylányka: 2-3percig csak nyög és őis 4est kap...) na most ebből igy vagyok 2-3as

angolból nem tanulunk(nem tud tanitani a tanárnő) semmitse és igy vok 2-3as között(minden órán kis1est kapok me nem irok házit)

német(elsőnyelves vok) 3éve jobban tudtam németül mint most:D, igy 3as vok, de beszélni semmitse tudok, lasú vagyok és bonyolult, irásban ona 4es vagyok

tesiből suliban egyik legjobb vagyok(évfolyam 3dik legerősebbje, deha a testhez viszonyitjuk akko legerősebb(felhuzások/huzodzkodások elég jól mennek)

igy 4es vok mert állitólag a baz.meg és a more káromkodás...és állitolag rongálom a berendezést, meg agresziv is vagyok a tanárúr szerint, és verekszem(soha nem verekedtem osztálytársaimmal)

na tömören ennyi rólam

2010. márc. 22. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Én mindig tanultam a gimiben... Már csak azért is, mert sosem érdekelt az osztály, tehát azért jártam be, hogy órákon jegyzeteljek, figyeljek, így a számomra érdekesebb, könnyebb tantárgyakat (magyar, töri, biosz) nem kellett otthon annyit tanulni. Szerintem egy 14-18 éves közti (plusz/mínusz pár év :D) fiatal életébe bőven belefér a tanulás.

Ha nem vagy szorgalmas, próbálj ráállni néhány tantárgyra, amit szeretsz. Ha a tanárok azt látják, hogy van, amiből erősebb vagy, és nem full 2-es 3-as, megkönnyíted a gimis éveid...

2010. márc. 23. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!