Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Engedélyeznétek az ember...

Engedélyeznétek az ember klónozását?

Figyelt kérdés
Arra akarok kilyukadni,hogy ha már itt jár a tudomány,akkor miért ne?De agy nélkülire gondolok,hogyha valakinek valami szervi baja van,akkor kiszedi a saját klónjából.Én pl. ha ez lehetséges lenne engedélyezném egy bizonyos korig,utána meg jöhetnének az agyi tesztek,hogy mennyire épűlt le..

2013. dec. 22. 13:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van benne valami,sőt így igazad is van,és erre nem is tudnék rácáfolni.De a szöveged első részét,meg csak úgy tudnám elképzelni,mint egy életbiztosítást.Hogy pl:rendelek 2 tüdőt,2 szívet...stb,ha sürgősségibe kellene.De ha tovább fojtatom,akkor előjegyeztetem magam egy agydonorra:).Végül is nem lenne hülyeség,csak hülyén hangzik,na nem az agydonoros:).
2013. dec. 22. 19:26
 12/12 Hardcoreman ***** válasza:
Én engedélyezném ha: 1. Tudnám, hogy a saját, tökéletesített klónom, ami többet fog élni mint én, és a teljes tudatomat át lehetne vinni bele a halálom előtt. 2. Ha tudnám, hogy a Föld népessége növekedését nem határozza.
2014. jan. 15. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!