Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az "elméletről"?

Figyelt kérdés

Mivan akkor, ha csak mi látjuk így a világot? Mivan akkor, hogyha Isten a teremtőnk csak egy síkban lát minket, és csak mi látjuk 3D-ben a világot? Lehet hogy Isten is csak a saját világát akarta lemásolni? Lehet, hogy az általunk létrehozott számítógépes játék szereplői is ezt gondolják, mégsem tudnak kapcsolatba lépni velünk, ahogy mi sem Istennel?

Magyarázat: az ember a számítógép teremtője, Isten a mi teremtőnk. Mi emberek a számítógépes játékot síkon látjuk, "belülről" mégis 3D. Kis képkockákkal kezdődött az egész. Hasonlít egy kicsit az evolúcióra. Mivan akkor, ha Isten is csak úgy megteremtett minket, mint mi a számítógép világát? Egy-egy naprendszer más-más számítógépes játéknak felel meg, és mindenhol máshogy néz ki minden, más energiák vannak stb...?! Lehet hogy Isten még nem jött rá erre? Eddig egy számítógépes játék szereplője sem került "kapcsolatba" emberrel, mint ahogy mi sem istennel.

Ez egy hülye kocka elmélet?! :O

Szerintetek ez hogy jutott eszembe? Nektek is eszetekbe jutott már ilyen?

Szerintetek ez normális?

2013. dec. 16. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Ott már eleve rossz az egész, hogy isten teremtett, ez eleve nem igaz, de ha azt kivágjuk és úgy olvassuk, akkor sem lehet rá bármit is mondani! A mi szemünk csak 3D-ben lát, lehet, hogy vannak olyan anyagok, amit nem érzékelünk, mert 4D-ós látás kéne hozzá! Érdekes elmélet, azt meg kell hagyni! :)
2013. dec. 16. 20:17
 2/16 anonim ***** válasza:
Elég sokat írtál,de értem "nagyjából".Gondolj a hangyákra hasonló mód élnek,mint az emberek,de ők nem látnak minket,így mi van ha van egy,felsőbbrendű lény amit mi nem látunk?
2013. dec. 16. 20:20
 3/16 A kérdező kommentje:

Volt benne fantázia is bőven. :D

Nagyon szeretek az ilyeneken gondolkodni.

Akár egész nap is el tudnék elmélkedni... kicsit egoistának érzem magam, olyan mintha az agykontrollal születtem volna. Néha tudat alatt is okosnak érzem magam, amikor nincs is miért...

Ha tudnátok mondani elgondolkodtató dolgokat, akkor mondjatok pls. Paranormalis cuccok is érdekelnek.

Am első, neked nincs fantáziád? :P

2013. dec. 16. 20:39
 4/16 A kérdező kommentje:

Volt már olyan, hogy elkezdtem gondolkodni azon, hogy az űrben hogy lehet égés, amikor az égéshez oxigén kell...

Erről mi a véleményetek? :D

2013. dec. 16. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Van fantáziám, de isten nincs! Jaj de hülye vagyok! Hát isten is fantázia lény! Bakker! Nah kiszúrtál velem kérdező! :D Kis huncut!
2013. dec. 16. 20:47
 6/16 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Az a baj, hogy keveset tudok... :S

Hiába tudom kihasználni az agyam ha néha nincs sok tudás a fejemben...

2013. dec. 16. 20:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Túl fiatal vagyok még, vagy ez nem kifogás?

Néha úgy érzem fel tudnék találni valamit, vagy meg tudnék csinálni valamit, de kéne mellém egy tudós aki az általam megalkotott képletbe helyezi a tudását.

2013. dec. 16. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
2-es "privátozós" vagyok.Bocs,de h@lye kérdésre,h@lye választ tudok csak írni!:)Te itt leírtad a "Mátrixot":). Melyik vagy te,vagy melyik bogyót választod?Na pá és további jó mulatást!Ha írsz én benne vagyok,de én,mint ateista,nem én fogom elsírni magam a végén,ha felvilágosítalak...Jobb ha nem is kérdezel inkább játsz. valami Istenes játékot,ahol mindenek felett állsz!
2013. dec. 16. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Megint privátba nyomod?Mi bajod van velem,te fenomenális "gondolkodó" ember!?Nem veszed észre,hogy lassan skizó tünetet produkálsz.Az szép és jó,hogy érdekelnek a tudományok,de ez nem az a provokációs rovat!Írd ki ide a mondandódat,ne privátozz nekem gúnyosan!
2013. dec. 16. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Jajj mennyi idióta irkál ehhez a kérdéshez...

Amúgy én is néha gondolkodtam ilyeneken,mi van ha ezt a világot is csak valaki megírta a maga törvényeivel,aztán már be is indult a fogaskerék,a természet törvényei teszik a dolgukat

2013. dec. 17. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!