Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tudnátok az alábbi kérésben...

Tudnátok az alábbi kérésben segíteni nekem?

Figyelt kérdés

Ha már van egy bsc biológia diplomám, de nem tanári, és én tanár akarok lenni, akkor jelentkezzek újra erre a szakra, és szak választásnál válasszam a tanárit, illetve egy 50 kredites minort ( és lesz egy bsc diplomám tanárként, majd ezután szerzek msc dipit), vagy már nekem az osztatlan képzésre kell jelentkeznem?

Nem igazán tudtam dűlőre jutni az adott intézmény TO-jával kapocsaltban, és a Felvi, illetve az OM is csak lepasszolt- küldözgetett mindenhová (egymáshoz).

2013. nov. 14. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez tényleg bonyolult, de ha megvan a bsc, akkor bármilyen konstrukció mellett ezeket a tárgyakat el tudod fogadtatni. Szerintem neked már az osztatlanba kell jelentkezned, mivel nincs meg a tanári bsc.
2013. nov. 14. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ugye az a problémám, hogy még 6 évig tanuljak, amiből nekem kell állnom több mint a felét pénzben, és ez másfél misi, és mivel már most 25 éves vagyok, így 31 éves koromban lenne a kezemben a diplomám, ekkor kezdjek életet stb stb... de szétverték ezt a rendszert megint.

2013. nov. 15. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!