Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintem erre megy ki a...

Szerintem erre megy ki a játék a globális felmelegedés szajkózásával. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy olyan dolgot szajkóznak, ami ellen különböző érdekek miatt nem tehetünk semmit, nomeg nem is rajtunk múlik. Szerintem azért, hogy adott ország cégeinek és önkormányzatainak ne kelljen betartaniuk a határértékeket és szabványokat saját lakosságuk egészségének védelme érdekében.
2013. nov. 5. 10:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem olyan nagy munkanélküliséget nem okoz a környezetvédelem mint ahogy te gondolod. Ha pl feltalálnak valami semlegesítő vagy szűrő rendszert amit kéményekre és kipufogóra építenek akkor az semmilyen munkanélküliséget nem okoz, sőt csak növeli mert az a szűrő vagy semlegesítő rendszert is le kell gyártani. Ha meg elhagyjuk végre a fosszilis tüzelőket és áttérünk teljesen az atomra meg a megújulókra akkor azokat nem kell megépíteni nem kell működtetni? de hogy nem azok is ugyanúgy munkahelyet jelentenek. Ha áttérünk elektromos kocsikra akkor azt nem kell legyártani?persze hogy le kell. a nyersanyagok nem kellenek hozzá dehogy nem, csak nem olaj és szén hanem tórium meg lítium. Így azok akik most olajban utaznak fogják magukat és a munkásaikat és másban kezdenek utazni. Az újra hasznosítás pedig komplex iparággá fog fejlődni sok nagy üzemmel sok sok munkahellyel így a csökkenő kitermelés nem okoz megszűnést csak átcsoportosítást és átrendeződést.
2013. nov. 8. 20:56
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem nevezném ezt környezetvédelemnek. Legalábbis én mást hívok annak.

Nem azt, ha hatoda annyi elektronikai cuccot kellene gyártani, ha tegyük fel, mindenki akkor vásárolna, ha elromlott és hosszútávra gyártanának, mint régen.

És nem a széndioxid-kibocsátás csökkentését nevezem környezetvédelemnek.

Természetesen megfelelő szűrőknek én is örülnék gyárkéményekben, ezt már környezetvédelemnek hívom.

Szerintem Visontán és Százhalombattán együtt többen dolgoznak, mint Pakson. Úgyhogy több munkahely. Ilyen szempontból kicsit ellenzem az atomot, és inkább a fosszilis erőművekbe rakjanak megfelelő szűrőket, katalizátorokat, figyeljenek oda az égés körülményeire, alkalmazzák az újításokat.

Soha nem fognak lenyugodni az olajnagyhatalmak. Mindigis olajban fognak utazni. Nemrég tudtam meg, hogy Dubaiban egy darab napelem sincs. Ha már gazdagok és sok olajuk van, azzal termelik az áramot és melegvizet. Mit nekik napkollektor és napelem.

2013. nov. 8. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!