Szerintem erre megy ki a játék a globális felmelegedés szajkózásával. Szerintetek?
Nem nevezném ezt környezetvédelemnek. Legalábbis én mást hívok annak.
Nem azt, ha hatoda annyi elektronikai cuccot kellene gyártani, ha tegyük fel, mindenki akkor vásárolna, ha elromlott és hosszútávra gyártanának, mint régen.
És nem a széndioxid-kibocsátás csökkentését nevezem környezetvédelemnek.
Természetesen megfelelő szűrőknek én is örülnék gyárkéményekben, ezt már környezetvédelemnek hívom.
Szerintem Visontán és Százhalombattán együtt többen dolgoznak, mint Pakson. Úgyhogy több munkahely. Ilyen szempontból kicsit ellenzem az atomot, és inkább a fosszilis erőművekbe rakjanak megfelelő szűrőket, katalizátorokat, figyeljenek oda az égés körülményeire, alkalmazzák az újításokat.
Soha nem fognak lenyugodni az olajnagyhatalmak. Mindigis olajban fognak utazni. Nemrég tudtam meg, hogy Dubaiban egy darab napelem sincs. Ha már gazdagok és sok olajuk van, azzal termelik az áramot és melegvizet. Mit nekik napkollektor és napelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!