1/10 Grielean válasza:
Vízből vizet? Szerintem valamit elírhattál :)
2/10 anonim válasza:
Ugyanúgy kell, mit ahogy a vízből a bort is csinálják, csak ilyenkor nem kell belerakni a bortablettát.
4/10 anonim válasza:
Kicseréled a hosszú í-t rövid i-re. :D
5/10 Wadmalac válasza:
további alternatívák:
-Elektromos vízbontással elbontom a vizet hidrogénre és oxigénre, majd a kapott durranógázt elégetem.
-Vizet fújatok valami legalább 1000 c. fokos felületre, a kapott elbomlott keveréket (vízgáz, ugyanúgy O2 + H2 mint feljebb) megintcsak elégetem.
-Búzát ültetek, locsolgatom, a növény a felvett vizet cukorrá és keményítővé alakítja, a magot megetetem egy kengurupatkánnyal, az eltárolja zsírként, majd elégeti, aztán a lélegzetéből lecsapatom a vízpárát.
6/10 Wadmalac válasza:
Nem ártana a kérdezőnek a kérdése lényegét tisztázni, mert különben csak egyre elborultabb válaszok fognak jönni.
7/10 Wadmalac válasza:
#2: Jézusnak valami fejlettebb módszere volt, ha jól emlékszem. :)
8/10 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy egy tévéből tévét csinálsz, vagy egy csészéből csészét. A módszer minden esetben ugyanaz. Az a titka, hogy hozzá sem kell nyúlni, és már lehet is mondani, hogy csiribá, kész is van. :)
9/10 anonim válasza:
Fene értelemdús kérdésre sikeredett...
10/10 anonim válasza:
Elpárologtatod és befogod a párát!Megfagyasztod és kiolvasztod:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!