Lehetséges, hogy egyszer tudós leszek?
Figyelt kérdés
5-ös tanuló vagyok gimnáziumban, de sosem voltam még versenyeken, mert mindig is lenéztek az emberek, és most is. barátaim nincsenek, elég furcsa emberke vagyok2013. okt. 21. 19:38
4/13 A kérdező kommentje:
nem mnodtam, hogy az akarok lenni.
2013. okt. 21. 20:15
5/13 anonim válasza:
Teljesen 1 évvel ezelőtti énem vagy (feltéve hogy 11-es vagy)
És én is tudósnak készülök,konkrétan nukleáris asztrofizika,de mostanában csak hobbiszinten (bár egyre jobban érdekel) az asztrobiológia.
6/13 anonim válasza:
A tudósok nagy része "furcsa".
Visszafelé nem igaz. :D
7/13 anonim válasza:
Lehetséges, bár - meg ne haragudj - nem tartom esélyesnek. A tudósok nem feltétlenül szín kitűnő tanulók - Einstein se volt mindenből jeles -, ellenben nagyfokú érdeklődést szoktak mutatni a szakterületük iránt. Nem tudom, hány éves vagy, de a leendő tudóspalánták azért legalább versenyekre szoktak járni.
Nem a tanulmányi átlaga alapján lesz valaki tudós vagy sem.
8/13 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de ahhoz, hogy "tudós" légy, kelleni fog még nagyon sok tanulni és tenni akarás. A lényeg az akarás. A tanulmányi eredmény és az igény, hogy ezt a tudást kutatásban felhasználd, az két különböző dolog. Ha a kettő találkozik, az a legjobb.
9/13 A kérdező kommentje:
és sem mindenből 5 vagyok, van 2-3 négyesem
az érdeklődés az emgvan bennem
2013. okt. 22. 20:27
10/13 anonim válasza:
És milyen területen van meg az érdeklődés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!