Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » SŰRGŐSEN SEGÍTSÉG EBBEN?

SŰRGŐSEN SEGÍTSÉG EBBEN?

Figyelt kérdés
A B-325-ös kisbolygón egy nap 16 órából áll. Hány óra lesz a kisbolygón 1111 óra múlva, ha most ott 9 óra van

2013. szept. 27. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megteheted, csak egyrészt etikátlan, másrészt kérdés, hogy miért gondolkodsz így...

Egyébként meg "pártján".

2013. szept. 27. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
A hejesírásomra vonatkozó észrevételeket mindíg nagy örömmel fogadom, mer ugye a lyó pap is hóttig tanul, oszt mégis hüjén hal meg. A pajdagágászokkal kapcsolatos averzijóm meg iskolaji eredetű. :-D
2013. szept. 27. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, nem csak iskolaji, mer vagy 40 éve a katonaságná is besokaltam, vót vagy sok a századba, de nem kedveltük meg etymást. :-D
2013. szept. 27. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"A hejesírásomra vonatkozó észrevételeket mindíg nagy örömmel fogadom"

Lyo, akor malyd mindíg fityelmesztetlekk ha szügségess.

"mer ugye a lyó pap is hóttig tanul, oszt mégis hüjén hal meg."

Talán ez lehet az oka:

[link]

"A pajdagágászokkal kapcsolatos averzijóm meg iskolaji eredetű. :-D"

Vagy úgy, szóval a tanár a közellenség, és húúúúdefrankó, ha sikerül becsapni/átverni; ettől mi leszünk a menő gyerekek, és ennyit megér a becsületünk elvesztése, továbbá a kutyát sem érdekli, hogy buták maradunk, mint a tök, az ország meg már tele van érettségizett és diplomás félanalfabétákkal.

Apropó, a "pszichés problémáról" jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=SdkfrXiUaBg

"Ja, nem csak iskolaji, mer vagy 40 éve a katonaságná is besokaltam, vót vagy sok a századba, de nem kedveltük meg etymást. :-D"

Hát, én katona ugyan nem voltam... De elég sok pedagógust ismerek, és nyugodtan elhiheted, hogy a többségüket nem kedvelem. De ez nem ok arra, hogy pártoljam a csalást és a butaságot.

(Jó, tudom, a több évtizedes ellenszenved nem fog elmúlni most csak úgy... :D)

2013. szept. 27. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
persze, a tanárt átvágni nagyon jó pofa dolog. Amíg diákok vagyunk, ezt is hisszük róla. De ez egy időzített bumeráng amit diákként dobunk el és felnőtt korban a munkánk során vág fejbe.
2013. szept. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!