SŰRGŐSEN SEGÍTSÉG EBBEN?
16*69=1104
vagyis 69 nap és 7 óra telik el
9+7=16
0 vagy 16 óra
Te vagy a tanár, vagy honnan veszed?
Ha te vagy a tanár akkor jobban figyelhetnél h milyen segédeszközt használnak a diákok. Ha nem te vagy a tanár és tényleg doga, akkor a tanár jobban figyelhetne stb.
Nyilván kiment WC-re. Nyilván el tudja dugni a telefont. És onnan veszem, hogy tök nyilvánvaló, hogy miért kell kiírni kérdéseket sürgősre 10 óra 8 perckor és kicsit később is.
A helyzet az, hogy nem tudod áttolni a felelősségedet másra. Segítettél egy csalónak, aki kijátszotta a tanárát. Majd ha valaki ellened követ el csalást, akkor is remélem azt a választ kapod, hogy "miért nem figyeltél jobban".
Az a tanár a h*lye, aki kiengedi dolgozatírás közben wc-re, okostelefonnal.
A megoldás jó.
Kedves Erkölcscsősz Nénibácsi!
Én meg azt mondom, hogy ez a tanár felelőssége, nem az enyém. Tanítottam gimnáziumban, és ennek ellenére így gondolom.
Másrészt a "SÜRGŐS" felhívásnak számomra nincs hírértéke, rengetegen odaírják, szerintem teljesen fölöslegesen. Volt olyan, hogy végül két nap múlva bukkant fel legközelebb a kérdező, szóval még relatív is, hogy kinek mi a sürgős.
Harmadrészt az a gondolatmeneted, hogy majd ha velem szemben követnek el csalást, akkor hogy reagáljak, megegyezik az enyémmel. Volt már rá példa, tanultam belőle. De ettől még nem az én dolgom másokat megvédeni a saját hanyagságuktól.
Szóval, a so-sok OFF után a megoldás:
(9+1111)/16 = X, a MARADÉK=0 --> 0 óra.
(#2: a 69-t honnan veszed?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!