1 megabájt hány kilobájt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 18:34
1/21 A kérdező kommentje:
nem ezt akartam kérdwezni hanem azt hogy 1 giga bájt hány megabájt!!!! csak rosszul irtam
2009. nov. 4. 18:35
2/21 anonim válasza:
1GB(gigabájt)= 1024MB (megabájt)
1MB=1024KB
1KB=1024B
1Bájt=8bit
3/21 A kérdező kommentje:
kösszi
2009. nov. 4. 18:50
4/21 anonim válasza:
A válaszoló nagyon ismerősen válaszolt,mert mi szám-tech órán pont így írtuk le.lehet hogy ugyanarról a településről vagyunk ?(bocsi az offért)
5/21 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy mivel ez így van, máshogy nem nagyon lehet leírni?:D
6/21 anonim válasza:
"A válaszoló nagyon ismerősen válaszolt,mert mi szám-tech órán pont így írtuk le.lehet hogy ugyanarról a településről vagyunk ?(bocsi az offért)"
Ezt a kérdést máshogyan nemigen lehet megválaszolni, én egyébként Bács megyéből, azon belül is Kunszentmiklós-ról írok. Úgyhogy szerintem nem egy településről "vagyunk" .
7/21 anonim válasza:
De ember ilyenre ott van a google! Beírod hogy megabájt kilobájt átváltás és már ki is dobja. Most ezt ide minek kellet beírni ?
8/21 anonim válasza:
Az előző kommentelő vagyok.
Ráadásul még a helyes kategóriába se tudtad a dedós kérdésedet rakni.
Van egy ilyen kategória, hogy " Számítástechnika"
9/21 anonim válasza:
Attól függ. Memóriában 1 GB az 1024 MB. Winchesteren, flash driveon 1 GB az 1000 MB.
Egy bájt pedig nem mindig 8 bit, bár ritka ahol nem.
10/21 anonim válasza:
Az utolsó hülyeséget mond mindenhol egységes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!