Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lenne ha agyunk 100%-át...

Mi lenne ha agyunk 100%-át tudnánk kihasználni? Einstein is csak a 2%-át tudta használni agyának!

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 21:19
1 2
 11/15 Wadmalac ***** válasza:

Az agy adattároló képességének felső határai nem ismertek, tehát még itt sem jelenthetjük ki, hogy milyen x%-ot használunk.

Az agy logikai és egyéb működésénél meg a szinapszisok száma számít igazán. Azoknak a felső határa, mármint a kapcsolatok száma szintén csak matematikailag közelíthető, de ez sem mond igazán sokat az agy képességeiről.

Fogalmunk sincs, mi az agy képességeinek felső határa.

Ezért még közelítő százalékot sem tudunk mondani arról, mennyire van agyunk kihasználva.

2013. szept. 16. 07:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor ezt igennek veszem(amúgy én is rajongok a könyveiért :D )
2013. szept. 16. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem is annyira... Itthon "csak" 35 db van, ezeken kívül olvastam még vagy 10-et könyvtárból is. :D

Úgyhogy kb. még egyszer ennyi van hátra, ha az összeset el akarom olvasni. :)

Ja, és ha már itt vagyok, javítás, mert pont a másik kedvenc karakterem nevét írtam el: Ronald Eustice Psmith. (Bár mint tudjuk, a p néma. :D)

2013. szept. 16. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező kijavítom kérdésed, úgy hogy azt jelentse, amire kíváncsi vagy:

Mi lenne ha tudatunk 100%-ával tudnánk koncentrálni valamire?

2013. szept. 26. 22:44
 15/15 anonim válasza:

Erről itt egy jó kis video a Terminator zenéjével!:D

http://www.youtube.com/watch?v=87Om2PVR5qA

2013. okt. 6. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!