Nem én ma is láttam egyet pár másodperccel később ráeszméltem, hogy egy repülő.
2013. szept. 14. 16:23
4/8 anonim válasza:
Azonosítatlan repülő tárgyak (UFO = Unidentified Flying Objects) vannak - az emberi érzékszervek, a megfigyelő berendezések teljesítőképessége határos.
Földönkívüli lényeknek a Drake-formula szerint kellenek hogy legyenek az univerzumban.
Viszont az, hogy ez a kettő egyezzen (repülő csészealjakból kitóduló zöld és szürke emberkék hada), no az eléggé képtelenség. ;)
2013. szept. 14. 16:36
5/8 anonim válasza:
Már csak azért is, mert ha kapcsolatfelvétellel próbálkoznak, akkor nem kietlen mezőkön meg erdők közepén fognak leszállni; Ha viszont gyarmatosítás a céljuk, akkor meg biztos hogy nem fogunk látni egyet sem közülük. Amelyik civilizáció annyira fejlett, hogy képes a csillagközi utazásra, az nem puskákkal a hóna alatt fog szaladgálni egy idegen bolygó felszínén.
2013. szept. 14. 16:41
6/8 anonim válasza:
Nem gáz, csak felesleges, mert UFO-k nem léteznek.
2013. szept. 14. 17:49
7/8 anonim válasza:
Gáz. A helyesírásod. UFO-kban. Ha több rag, vagy jel van egy szó végén, azokat nem választjuk el egyenként.
Mért? Ez nem azt jelenti, amit szerettél volna. Mért? Nem mért, mert nem volt mérőeszköze. Amire te gondoltál, az a miért.
UFO-kban hihetsz. Léteznek. Aztán, amikor már azonosítják őket, akkor nem ismeretlenek. De semmiképpen nem azonosak az idegen bolygókról érkező lényekkel. Azokról még nem tudjuk, csak sejtjük, hogy léteznek.
2013. szept. 14. 23:39
8/8 anonim válasza:
Ha a zöld tehén és emberrabló 2 méter magas nagyszeműkre gondolsz, akkor igen. Én úgy vagyok vele, hogy a végtelen univerzumban folyamatosan találnak Földszerű bolygókat, akkor miért nem lehetne ott is élet? Még ha nem is olyan fejlett állapotban, mint mi. És ez még csak a szénalapú élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!