Hogyan tudnék szépen rajzolni?
Figyelt kérdés
Csúnyán rajzolok és már szégyellem is. Tavaly elém tett a tanár 1 nádszálat és nem tudtam lerajzolni... Valami ötletetek nincsen? Hogyan tudnék szépen rajzolni? Az összes osztálytársam NAGYON szépen rajzol csak én vagyok béna.... Segítsetek már, hogy hogyan tudnék jobban rajzolni.2013. szept. 4. 16:49
1/1 anonim válasza:
Lent a Kapcsolódó kérdések között találsz 3 hasonló kérdést. Gondolom, ezeket (vagy más hasonlókat) kiadta neked a rendszer, amikor kiírtad a kérdést.
Vannak buggyant válaszok, de jók is. Azoknál többet szerintem senki nem tud javasolni: magántanár (vagy segítőkész osztálytárs/barát/ismerős) legalább néhány alkalomra és/vagy könyv és/vagy How to draw videók a YouTube-on, bár ez utóbbinál nem tudom, vannak-e egyszerűek. És mindenek felett gyakorlás. Sok-sok gyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!