Nem gáz ha csak ügy tudok szépen rajzolni ha lámásolom egy képről?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és mindig is 5-ös voltam rajzból de ha nincs elöttem az a kép amit le akarok rajzolni akkor borzalmasan rajzolok. Viszont másolni jól tudok. Általában anime karaktereket rajzolok..2013. aug. 8. 20:24
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, "úgy" :P
2013. aug. 8. 20:24
2/5 anonim válasza:
13 évesen nem gáz, de azért nem ártana ha fejlesztenéd a térlátásod, esetleg némi anatómia is jól jöhet. Igaz, hogy az anime nem realisztikus műfaj, de az alapok nélkül nehéz arányokat, perspektívát stb eltalálni.
3/5 anonim válasza:
Miért lenne baj? Az a baj amit annak gondolsz. Mit gondolsz, baj?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából suliba rajzórán rajzolok úgy h nincs elöttem kép és szerintem rossz lesz a rajzom mégis ötöst kapok. De sulin kívül viszont nemsokat rajzolok. Csak most jött rám ez a nagy rajzolási kényszer. De szerintem másolással is egy csomó mindent meg lehet tanulni mert megtanulom az arányokat .. De akkor is :/
2013. aug. 9. 12:59
5/5 anonim válasza:
Nem baj, ha másolsz, csak ne mondd azt, hogy magadtól csináltad :) A művészetek alapja a másolás. Az anatómiát is úgy kell megtanulni, hogy elsőzör másolsz, sőt. Még a legjobb művészek is használnak referenciát (alapmozdulatokat , vagy arckifejezéseket stb.) hogy ellenőrizzék, hogy helyes-e az anatómia. Csak meg kell tanulni, hogy mi milyen messze van a mitől. Ha jó matekos vagy az egy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!