Akinek van digitális rajztáblája. Mit gondoltok róla? Könnyű használni? Jobban szerettek azzal rajzolni, mint papírra?
Nekem van egy Wacom Bamboo Pen & Touch rajztáblám, ás nagyon szeretem. Gyorsan megtanulod a használatát. Ha a szem-kéz kordinációd nincs a "béka feneke alatt", akkor 2-4 nap után már jól fog menni a vonalak húzása.
Ehhez is kell rajztudás, szóval aki rajzlapra nem tud rajzolni, gépen sem. (Csak megemlítettem, mert sokakat látok, akik azt hiszik, hogy gépen jobban tudnak majd rajzolni).
Azt gondolom a tábláról, hogy könnyű használni, nagyon szeretek vele rajzolni, kényelmes, stb.
Ha a gép előtt vagyok, mindenesetre egyszerűbb azzal rajzolgatni, mint előkeresni lapot, ceruzát, stb., és a digitális művészet, több lehetőséget is rejt magában. Bár azért van amiben, még mindig jobban részesítem a rajzlapot.
Csatlakozom az elsőhöz.
Mindenképp Wacom-ot vegyél. Pesten lehet venni a grasshopper-ben(vásárlás előtt ki is próbálhatod), de mivel én vidéki vagyok, rendeltem onnan. :3
Én papíron és gépen is szeretek rajzolni, hangulatfüggő, hogy melyiket választom egy adott képhez...na meg attól is függ, hogy melyiket gondolom ahhoz illőbbnek. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!